АБЛ Івано-Франківської області. 1 тур. Болехів дебютує із перемоги над молодими «медиками»
09 гру, 2019 0 Коментарів 1 225 Переглядів

АБЛ Івано-Франківської області. 1 тур. Болехів дебютує із перемоги над молодими «медиками»

У суботу, 7 грудня, у місті Болехові відбувся матч-відкриття чемпіонату Івано-Франківської області з баскетболу серед аматорських команд сезону 2019-2020. 
Команда-дебютант першості приймала на домашньому майданчику (спортивний зал Болехівського ліцею №1 "Академічного") молоду команду Івано-Франківського національного медичного університету – «Медик-2».  
Перед початком поєдинку відбулася церемонія відкриття першості, на якій були присутні міський голова Болехова Богдан Мельник, а також депутати обласної ради Андрій Романюк та Юрій Черневий. Після привітальних слів учасникам гри, саме міський голова зробив символічне стартове вкидання м'яча. 
Щодо перебігу поєдинку, то практично з перших хвилин болехівчани захопили ініціативу, що і підтвердив рахунок стартового періоду – 13:4 на користь господарів. У другій 10-хвилинці медики спробували скоротити відставання (8:3). Втім, активність Уче Огбоне та Нестора Маталаха не змогли належним чином підтримати партнери по команді. 
В другій половині матчу команда Болехова знову підтвердила свою перевагу, завдяки, насамперед, результативним діям своїх лідерів – Богдана та Дмитра Бобиків. У підсумку – перемога дебютанта першості із доволі значним відривом – 51:32. 

БАСКЕТБОЛ. Чемпіонат Івано-Франківської області. 1 тур.

БК «БОЛЕХІВ» – БК «МЕДИК-2» – 51:32 (13:4, 3:8, 16:9, 19:11)
8 листопада 2019 р. м.Болехів. Спортивний зал Болехівського ліцею №1 "Академічного". Судді: Корнута П., Бабик Д.
 Найрезультативніші: «Бол»: Бобик Б. – 18, Бобик Д. – 12. «Мед»: Уче Огбоне – 16; Маталах Н. – 12.

Інші матчі 1-го туру заплановано на наступні дати: 
11 грудня (середа). «КАЛУШ-ПНУ» - «Тирлич-Коломия».
12 грудня (четвер). «ІФНМУ МЕДИК» - «МЕДИК-2».



АБЛ Івано-Франківської області. 2 тур. «Калуш» здобуває першу перемогу в сезоні, перегравши на

В рамках стартових турів чемпіонату Івано-Франківської області з баскетболу 21 грудня відбувся поєдинок в місті Болехів, де місцева команда приймала чинного чемпіона першості – БК «Калуш-ПНУ». Як відомо, калушани цього сезону успішно виступають в...

На старті! Шість команд Івано-Франківщини вестимуть боротьбу за чемпіонство в сезоні 2019-2020

Найближчої суботи, 7 грудня, на Івано-Франківщині стартує новий баскетбольний сезон! Обласний чемпіонат зібрав шість найсильніших колективів краю, які боротимуться за почесні нагороди в сезоні 2019-2020. Першість проходитиме під патронатом Федерації...

Відбулося урочисте вшанування лауреатів футбольного сезону 2014 року

У суботу, 13 грудня, у приміщенні Івано-Франківської обласної філармонії відбулося урочисте вшанування лауреатів футбольного сезону 2014 року. Під час нагородження відзнаки ІФФФ отримали зокрема призери чемпіонату і першості області з футболу,...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація