У Болехові відбувся перший турнір із футболу серед дітей «Пам’яті Святослава Кондрата»
01 лип, 2024 0 Коментарів 42 Перегляди

У Болехові відбувся перший турнір із футболу серед дітей «Пам’яті Святослава Кондрата»

У п’ятницю, 28 червня 2024 року, на міському стадіоні відбувся перший турнір із футболу серед дітей «Пам’яті Святослава Кондрата», чиє життя обірвалось 20 червня 2023 року під час штурму на Південному напрямку фронту. Герой України мужньо прикривав відхід своєї бойової групи.

Святослав був один із засновників патріотичної організації "Карпатська Січ" та ультрасу футбольного клубу «Прикарпаття».

Повномасштабне вторгнення було не першим військовим досвідом для нашого Героя. У 2016-му році він брав участь в АТО на Донеччині. Коли ж війна перейшла у нову фазу, тоді Кондрат обрав для себе один із найризикованіших шляхів – став штурмовиком.

Участь у турнірі взяли 4 команди, складені із футболістів 2012р.н. та молодших, із Болехова, Долини, Рожнятова і Стрия. 

Перед учасниками та всіма присутніми із привітальними словами та словами подяки виступили: керуючий справами Болехівського міськвиконкому Іван Івашків, волонтер та один з організаторів турніру Руслан Гошовський, побратим Святослава Максим Домарацький, а також батьки Святослава.

Після виконання Державного Гімну, підняття Прапору України та хвилини мовчання змагання розпочалися.

Не зважаючи на спекотну погоду та виснажливий темп ігор юні футболісти, під керівництвом своїх досвідчених тренерів, продемонстрували максимум, на який вони були здатні, про що свідчила рівна боротьба та невизначеність у турнірній таблиці аж до завершення останнього поєдинку.

Проте, спорт, це азартна гра, у якій все ж таки повинні бути як переможці, так і переможені.

На урочистому закритті турніру всі команди були нагороджені кубками, медалями та грамотами. Бронзові нагороди отримали спортсмени Болехова та Долини. Срібні відзнаки вибороли гравці Стрия. Медалі ж золотого ґатунку дісталися команді з Рожнятова.

Окрім цього, спільними суддівськими та тренерськими рішеннями були визначені кращі гравці турніру (кращий воротар, захисник, бомбардир і гравець) та кожної команди зокрема, котрі були нагороджені пам’ятними статуетками та футбольними футболками від спонсора турніру компанії “К-Sector” (м.Львів)

Також, господарі турніру були нагороджені футбольними м’ячами від іще одного спонсора змагань - футбольного інтернет-магазину Football World.

Ну і на завершення, приємним сюрпризом для всіх команд стали солодкі подарунки від мережі магазинів «Солодощі» (особлива подяка Назарію Волощуку).

Щиро сподіваємося, що даний новозапочаткований дитячий турнір стане традиційним для нашої громади, набиратиме обертів та спортивного розмаху, а разом з тим прославлятиме пам’ять Героя України Святослава Кондрата, який, за словами батьків, був присутній у цей день на стадіоні!

Зеленський нагородив посмертно орденом "За мужність" III ступеня нашого відважного Святослава

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку орденом “За мужність” ІІІ ступеня посмертно нагороджено молодшого сержанта Святослава Кондрата. Указ...

Навіки додому повертається відважний воїн Святослав Кондрат

Сьогодні, 20 липня 2023 року, до Болехова привезуть тіло загиблого бойового командира Кондрата Святослава Павловича, який героїчно віддав своє життя у запеклому бою, врятувавши цілий підрозділ! Останнім для Святослава став контрнаступальний бій у...

Близько місяця вважався зниклим безвісти: підтвердилася загибель командира штурмового відділення

Від жалю та болю стискається серце… Невгамовний біль сковує тіло і душу… Ми не хотіли вірити до останнього та сподівалися, що це неправда. Тривалий час наш відважний захисник Святослав Кондрат вважався зниклим безвісти. Але сьогодні, 17 липня, ми...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Прощавай садочку!

Прощавай садочку!

31 травень, 2024 0

Авторизація