Юрочко Василь Іванович
0 Коментарів 7 660 Переглядів

Юрочко Василь Іванович

(перший заступник міського голови)

Поштова адреса: 77202, пл. І.Франка,12, м.Болехів, Івано- Франківська область
Телефон: (03437) 3-35-52 
Електронна поштова адреса: mvk@bolekhiv-rada.gov.ua

Графік роботи
Понеділок – четвер з 8.00 год. до 17.15 год. 
П’ятниця з 8.00 год. до 16.00 год. 
Обідня перерва з 12.00 год. до 13.00 год. 
 
Розподіл обов’язків
У разі відсутності міського голови виконує його обов'язки.
Веде питання житлово-комунального господарства, дорожнього господарства, лісового господарства, санепідемстанції, ветеринарії, промисловості, малого і середнього бізнесу, охорони праці,  соціально-економічного розвитку території, роботи щодо запобігання проявам корупції, будівництва, архітектури та містобудування, регулювання земельних відносин, комунального  майна та приватизації, газифікації населених пунктів, транспорту, охорони навколишнього природного середовища, сільського господарства, енергозбереження.
Координує діяльність відділу житлово-комунального господарства, будівництва, транспорту, екології та благоустрою міськвиконкому, Центру надання адміністративних послуг міськвиконкому, відділу містобудування  та архітектури і землеустрою міськвиконкому, відділу державної реєстрації міськвиконкому, Болехівського  комбінату  комунальних підприємств, відділу Держгеокадастру в м. Болехові, управління Держпродспоживслужби  в м.Болехові.
Забезпечує взаємодію з управлінням з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації,  головним управлінням Держгеокадастру в області,  управлінням містобудування та  архітектури облдержадміністрації, Долинським міськрайонним відділом Державної установи «Івано-Франківський обласний лабораторний центр Держсанепідемслужби України», управлінням екології та природних ресурсів облдержадміністрації, департаментом будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації, електро-, водо- та газопостачальними організаціями, підприємствами, установами, організаціями різних форм власності міської ради.
Очолює тендерну комісію, конкурсну комісію на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування, атестаційну комісію, комісію з питань реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати.
Проводить особистий прийом громадян.
Вирішує інші питання, доручені йому міським головою. 

Графік прийому громадян з особистих питань:

Автобіографія першого заступника міського голови

Івашків Іван Мирославович

Поштова адреса: 77202, пл. І.Франка,12, м.Болехів, Івано-Франківська область Телефон: (03437) 3-43-52 Електронна поштова адреса: mvk@bolekhiv-rada.gov.ua Графік роботи Понеділок – четвер з 8.00 год. до 17.15 год. П’ятниця з 8.00 год. до 16.00 год....

Калитин Ілона Романівна

Поштова адреса: 77202, пл. І.Франка,12, м.Болехів, Івано- Франківська область Телефон: (03437) 3-35-52 Електронна поштова адреса: Графік роботи Понеділок – четвер з 8.00 год. до 17.15 год. П’ятниця з 8.00 год. до 16.00 год. Обідня перерва з 12.00...

0 Коментарів

Авторизація