Громадські організації спортивного спрямування
23 лют, 2021 0 Коментарів 5 357 Переглядів

Громадські організації спортивного спрямування

На Болехівщині функціонують 5 громадських організацій фізкультурно-спортивного спрямування:

1. ГО "Федерація греко-римської боротьби Болехівщини" (греко-римська боротьба). Основним напрямком діяльності є популяризація греко-римської боротьби серед населення, покращення загальнодоступності занять даним видом спорту для всіх верств населення та розбудова його матеріально-технічної бази. 

2. ГО «СК «Гладіатор»» (греко-римська боротьба). Основний напрямок роботи – залучення молодшої вікової групи до систематичних занять спортом, зокрема греко-римською боротьбою.

 3. ГО «Болехівська міська федерація футболу» (футбол). Основним напрямком діяльності є популяризація футболу серед населення, покращення загальнодоступності занять даним видом спорту для всіх верств населення та розбудова його матеріально-технічної бази.

4. ГО «ФК «Карпати» Болехів» (футбол). Основним напрямком роботи є залучення дітей та молоді до систематичних занять спортом та участь футбольної команди «Карпати» у обласному чемпіонаті та кубку області з футболу, а також обласній дитячо-юнацькій футбольній лізі.

5. ГО «Сонячна Січ» (різне). Популяризує серед населення спортивні змагання національно-патріотичного та військово-спортивного напрямків, а також методику фітнесу – Кросфіт.

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація