Прощавай садочку!
31 травень, 2024 0 Коментарів 48 Переглядів

Прощавай садочку!

Дитячий садок – це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий   сміх та любов. Випуск із дитячого садка - особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя,  безтурботний період раннього дитинства.
Чотири  роки тому садочок «Зірочка» відкрив двері для своїх маленьких вихованців групи «Віночок». А сьогодні з сумом та гордістю проводжає випускників у не менш цікаву подорож країною знань – школу!
 30 травня гарно й урочисто пройшло прощання  з садочком «Зірочка».
Зусиллями педагогічного колективу та батьками організовано цікаве та змістовне свято, яке запа­м'ятається малечі надовго та зали­шить добрі спогади про час перебування у садочку.
Маленькі випускники, які парами урочисто ввій­шли до яскраво прикрашеного, святкового залу, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у сук­нях, а хлопці, як справжні кавалери - у кра­ватках. Цього дня ними пишалися всі: і батьки, і гості, і колектив дитячого садка.
Під час свята маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців. Вони пообіцяли ніколи не забувати свій улюблений садочок.
Багато  хороших слів було сказано в цей день і в адресу маленьких  випускників та їх батьків, і в адресу працівників  закладу , бо саме завдяки спільним зусиллям виросли хорошими, розумними, а головне - активними дітками,  які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало показали на святі. 
З вітальним словом до маленьких випускників звернулась директор дитячого садочку «Зірочка» Соболь Оксана Тарасівна та побажала діткам завжди дзвінкого та щирого сміху, щоб перші кроки шкільного життя були легкими, зрозумілими й цікавими, скорішої  перемоги, миру, добра, і не забувати дороги  до світлого  Дому  їхнього дитинства. 
На завершення свята Оксана Тарасівна вручила випускникам Диплом про завершення дитячого садочка.
 А вихователі, котрі випустили із затишного гніздечка в широкий світ чергових своїх пташенят, були схвильовані як ніколи, бо в кожного з малят вкладена частинка їх власної душі.
Всі присутні  на заході  отримали  багато позитивних емоцій  та гарний настрій.
 Швидко минуло свято, а попереду у  маленьких випускників та їх батьків відповідальний період – підготовка до школи.
Тож успіхів вам, любі  діточки.

Подвір’я дитячого садочка - обличчя закладу!
Новини освіти травень. 2023

Подвір’я дитячого садочка - обличчя закладу!

Дитячий садочок починається з подвір’я, тому його зовнішній вигляд повинен бути красивим, зручним та безпечним. Це - обличчя закладу. Як приємно пройтися територією, де все чисто та доглянуто!!! Тому постійне упорядкування та приведення до належного...

Стародавня мудрість говорить , що кожна людина у своєму житті повинна посадити дерево, побудувати дім та виростити діток для продовження роду
Новини освіти травень. 2023

Стародавня мудрість говорить , що кожна людина у своєму житті повинна посадити дерево, побудувати

У садочку «Зірочка» наші вихованці одну із життєвих місій вже виконали. Цього тижня ми активно , всім колективом та вихованцями займались озелененням території садочка. Малюки дружньо та завзято з допомогою дорослих садили кущики самшиту та туй і...

Випускникам Гузіївського ліцею вручили атестати

Сьогодні, 23 червня, у Гузївському ліцеї, відбулося вручення випускникам атестатів про повну загальну середню освіту. На шкільному подвір’ї було людно. Ось і промайнули 11 років, вони були сповнені переживань, успіхів, поразок. Привітати винуватців...

0 Коментарів

Авторизація