Зеленський нагородив посмертно орденом "За мужність" III ступеня нашого відважного Святослава Кондрата
27 лис, 2023 0 Коментарів 421 Перегляд

Зеленський нагородив посмертно орденом "За мужність" III ступеня нашого відважного Святослава Кондрата


За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку орденом “За мужність” ІІІ ступеня посмертно нагороджено молодшого сержанта Святослава Кондрата. Указ про відзначення державними нагородами №777/2023 Зеленський підписав вчора, 24 листопада 2023 року. 

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив лідер військового підрозділу "Карпатська Січ" Тарас Деяк. 

Святослав був ветераном АТО, командиром відділення мінометної батареї підрозділу «Карпатська Січ», командиром штурмового відділення спецпризначення «Карпатська Січ», співзасновником Івано-Франківського осередку націоналістичної організації «Карпатська Січ», одним з лідерів фанатського сектору ФК «Прикарпаття», справжнім патріотом, щирим, правдивим українцем. 


Від початку великої війни у складі підрозділу «Карпатська Січ» боронив Київ, брав участь у боях за Миколаївщину, Херсонщину, Харківщину та Донеччину. 


Загинув під час виконання військового обов’язку 20 червня 2023 року на Запорізькому напрямку під час контрнаступу в районі населеного пункту Мала Токмачка Пологівського району. Святослав перебував на бойовій позиції разом зі своїми бійцями, до останнього здійснював керівництво, контролював ситуацію та намагався вберегти хлопців. І таки вберіг— віддав своє життя, рятуючи цілий підрозділ! 
Святослав залишив добру славу воїна, патріота, українця. А ще — свої вірші, які сьогодні цитують на уроках, зустрічах, пам’ятних заходах.

 
Ми пам’ятаємо Тебе, Наш Герою! Гордимося Твоїми звитягами! 
Царство небесне Тобі та вічний спокій!







Військовослужбовець Володимир Черневий з Болехова отримав «Срібний хрест» від Головнокомандувача

Уже майже два роки в умовах повномасштабного вторгнення та протягом новітнього етапу національно-визвольної боротьби, що триває з 2014 року, українські військові проявляють особисту мужність і героїзм, стійкість та рішучість при виконанні...

Залужний нагородив "Срібним хрестом" молодшого лейтенанта Назарія Шліхутку з Болехова

Про це повідомили побратими військовослужбовця на сторінці бойового підрозділу «Карпатська Січ» у мережі Фейсбук. «Від солдата до командира мінометної батареї. Січовик, молодший лейтенант, Назар «М'ясник» Шліхутка, отримав «Срібний хрест» від...

Близько місяця вважався зниклим безвісти: підтвердилася загибель командира штурмового відділення

Від жалю та болю стискається серце… Невгамовний біль сковує тіло і душу… Ми не хотіли вірити до останнього та сподівалися, що це неправда. Тривалий час наш відважний захисник Святослав Кондрат вважався зниклим безвісти. Але сьогодні, 17 липня, ми...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація