Художній конкурс для дітей та підлітків "ЕКО-прикордоння"
07 кві, 2023 0 Коментарів 783 Перегляди

Художній конкурс для дітей та підлітків "ЕКО-прикордоння"

3 березня ми відзначали Всесвітній день дикої природи? Це чудова нагода зблизька побачити те, наскільки унікальною та різноманітною є природа території нашої Програми - численні національні парки з дикими тваринами та приголомшливими краєвидами.
Завдяки підтримці Програми було побудовано або модернізовано екологічну інфраструктуру, а також започатковано багато спільних ініціатив для популяризації та захисту спільної природної спадщини.
У новій редакції програми Interreg NEXT Польща-Україна 2021-2027, яка розпочинається вже у травні, перший конкурс проєктних заявок також стосуватиметься довкілля.
Отож запрошуємо дітей та підлітків (віком від 6 до 18 років) з території нашої Програми взяти участь у художньому конкурсі «ЕКО-прикордоння». Тематика робіт може включати сюжети, що стосуються, зокрема: природи прикордоння, охорони навколишнього середовища, відновлюваних джерел енергії, екологічного транспорту, переробки вторинної сировини.
Можна малювати, розфарбовувати, робити колаж або замальовку - техніка є довільною!
Надихнутися ви можете проєктами, реалізованим в рамках Програми. З ними можна ознайомитися  ТУТ.
Переможці не лише отримають привабливі призи – найцікавіші роботи будуть додатково відзначені та з’являться на промоційних матеріалах Програми.
Ми також плануємо організувати виставку надісланих робіт під час заходів з популяризації Програми.
  Правила конкурсу: ТУТ
  Форма заявки: ТУТ
  Згода на обробку персональних даних: ТУТ
Оголошення результатів: кінець квітня 2023 року.
 Кінцевий термін подання заявок: 7 квітня 2023 року.

Міжнародний фонд "Відродження" підтримав заявку Болехівської міської ради у рамках програми

Програма «Гуманітарна солідарність» реалізується Міжнародним фондом «Відродження» у партнерстві та за фінансової підтримки CARE Deutschland e.V. Її мета – забезпечити швидке реагування та задоволення гуманітарних потреб вразливих груп цивільного...

Болехівська громада відібрана для участі у навчальній програмі в межах ініціативи «Громада, дружня

192 громади відібрано для участі в ініціативі «Громада, дружня до бізнесу. Інструменти сприяння бізнесу у громадах» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Загалом було отримано 264 заявки із 24 областей України. В Івано-Франківській області це –...

Болехівська територіальна громада стала переможцем конкурсу місцевих ініціатив в рамках проєкту

Ініціатива Болехівської територіальної громади «Облаштування туристично – відпочинкової зони в підніжжі Скель Довбуша біля водоспаду» відібрана для участі у конкурсі місцевих ініціатив в рамках проєкту Програми розвитку ООН (ПРООН) «Місцеве...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація