Болехівська громада відібрана для участі у навчальній програмі в межах ініціативи «Громада, дружня до бізнесу. Інструменти сприяння бізнесу у громадах» за підтримки Програми «ULEAD з Європою»
29 вер, 2021 0 Коментарів 1 188 Переглядів

Болехівська громада відібрана для участі у навчальній програмі в межах ініціативи «Громада, дружня до бізнесу. Інструменти сприяння бізнесу у громадах» за підтримки Програми «ULEAD з Європою»

192 громади відібрано для участі в ініціативі «Громада, дружня до бізнесу. Інструменти сприяння бізнесу у громадах» за підтримки Програми    «U-LEAD з Європою». Загалом було отримано 264 заявки із 24 областей України. 
В Івано-Франківській області це – Болехівська, Букачівська, Бурштинська, Верхнянська, Спаська громади.
Відібрані громади будуть поділені на невеликі групи, для яких буде проведено 3 навчальні семінари (онлайн) на наступні теми:

  1. Модель системної взаємодії громади із локальним бізнесом.
  2. Інструменти підтримки бізнесу в громаді.
  3. Інструменти залучення інвестицій в громаду.
Навчання розпочинаються із 6 жовтня 2021 року. За підсумками першого етапу буде відібрано 24 громади, які зможуть отримати консультаційний супровід в розробці та впровадженні інструментів сприяння бізнесу. Цей етап триватиме з лютого по червень 2022 року.

Болехівську територіальну громаду відібрано у навчальній програмі «Кроки для спеціалістів з

«Кроки для спеціалістів з управління проєктами» - це комплексна навчальна програма, що складається з циклу семінарів та майстерень, які впроваджуватимуться виключно у онлайн форматі. Ця програма створена для спеціалістів з управління проєктами,...

У Болехівській територіальній громаді буде розроблено концепцію гастрономічного стартапу

Болехівська територіальна громада взяла участь у інтерактивному опитуванні територіальних громад в рамках грантового проєкту «Дослідження гастроспадщини України: традицій гостинності та культури приготування страв як основи для розвитку креативних...

Болехівська територіальна громада стала переможцем конкурсу місцевих ініціатив в рамках проєкту

Ініціатива Болехівської територіальної громади «Облаштування туристично – відпочинкової зони в підніжжі Скель Довбуша біля водоспаду» відібрана для участі у конкурсі місцевих ініціатив в рамках проєкту Програми розвитку ООН (ПРООН) «Місцеве...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація