Болехівську територіальну громаду відібрано у навчальній програмі «Кроки для спеціалістів з управління проєктами» за підтримки «U-LEAD з Європою»
09 лис, 2021 0 Коментарів 427 Переглядів

Болехівську територіальну громаду відібрано у навчальній програмі «Кроки для спеціалістів з управління проєктами» за підтримки «U-LEAD з Європою»

«Кроки для спеціалістів з управління проєктами» - це комплексна навчальна програма, що складається з циклу семінарів та майстерень, які впроваджуватимуться виключно у онлайн форматі. Ця програма створена для спеціалістів з управління проєктами, проектних менеджерів у територіальних громадах та орієнтована на покриття базової потреби в знаннях: що потрібно знати, щоб готувати та реалізовувати проєкти місцевого розвитку.
До участі у онлайн семінарах запрошені відібрані на конкурсі члени проєктних команд із 240 територіальних громад України (Івано-Франківської області відібрано 10 громад: Старобогородчанська ТГ, Букачівська ТГ, Брошнів-Осадська ТГ, Ворохтянська ТГ, Вигодська ТГ, П’ядицька  ТГ, Рожнівська ТГ, Спаська ТГ, Болехівська ТГ, Лисецька ТГ).
            З-поміж них, після циклу онлайн семінарів, враховуючи активну участь та якісно виконане завдання, буде відібрано 96 проєктних команд, які отримають запрошення пройти цикл майстерень уже в січні 2022 року, а найуспішніші будуть мати змогу отримати кошти на впровадження розробленого проєкту.

У Болехівській територіальній громаді буде розроблено концепцію гастрономічного стартапу

Болехівська територіальна громада взяла участь у інтерактивному опитуванні територіальних громад в рамках грантового проєкту «Дослідження гастроспадщини України: традицій гостинності та культури приготування страв як основи для розвитку креативних...

Болехівська територіальна громада стала переможцем конкурсу місцевих ініціатив в рамках проєкту

Ініціатива Болехівської територіальної громади «Облаштування туристично – відпочинкової зони в підніжжі Скель Довбуша біля водоспаду» відібрана для участі у конкурсі місцевих ініціатив в рамках проєкту Програми розвитку ООН (ПРООН) «Місцеве...

Болехівська міська територіальна громада відібрана для участі у проєкті “Інтернет-субвенція”

5 громад у Івано-Франківській області у рамках реалізації проєкту «Інтернет-субвенція» отримають фінансування для підключення до оптичного Інтернету сільських територій. Болехівська міська територіальна громада отримає 250 тисяч гривень державної...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація