У Болехові відбувся показовий військово-патріотичний захід "Крила Прикарпаття"
01 лип, 2024 0 Коментарів 30 Переглядів

У Болехові відбувся показовий військово-патріотичний захід "Крила Прикарпаття"

У суботу, 29 червня, на міському стадіоні, Молодіжною радою при Болехівській міській раді, було проведено військово-патріотичний захід «Крила Прикарпаття», на якому в небо піднімалися різноманітні навчальні дрони, один з яких проніс над футбольним полем український стяг.

На відкритті заходу із привітальними словами перед усіма присутніми виступили: начальник Управління освіти виконавчого комітету Болехівської міської ради Богдан Мельника, головний спеціаліст з питань фізичної культури, молоді і спорту організаційного відділу виконавчого комітету Болехівської міської ради Любомир Мультажинський та голова Молодіжної ради при Болехівськійф міській раді Микола Недільський.

Одразу після цього з показовими польотами перед усіма присутніми виступили юні пілоти, учні болехівських ліцеїв, які долаючи "літаючими роботами" смугу перешкод, продемонстрували громаді та гостям міста, що вони хоч і школярі, але вже вміють керувати FPV-дронами, котрі є надзвичайно важливими для військових в умовах війни.

Після завершення показових польотів, учасники були нагороджені грамотами виконавчого комітету Болехівської міської ради, а глядачі мали змогу на власному досвіді ознайомитися із тим, як військові пілоти бачать ціль в окулярах і чому так важливо розвивати галузь FPV.

Дякуємо всім, хто прийшов, а особливу щиру подяку висловлюємо дирекціям Болехівського ліцею №1 "Академічний" та Болехівського ліцею №2 "Науковий" за сприяння в проведені заходу та за виховання учнів в патріотичному дусі.

P.S.
Памятайте, що в умовах військового стану підняття БПЛА в повітря повинно узгоджуватися з місцевими органами влади, інакше такі дії тягнуть за собою як адміністративну, так і кримінальну відповідальність!

За матеріалами голови молодіжної ради при Болехівській міській раді Миколи Недільського
Фотоматеріали: Іван Копило

Міський голова Болехівської громади Іван Яцинин прозвітував перед громадою

Звіт про роботу Болехівської міської ради та її виконавчих органів за 2023 рік відбувся 28 грудня 2023 року у приміщенні Народного дому міста Болехова. Міський голова розпочав свій виступ з хвилини мовчання за загиблими воїнами, які віддали свої...

Відбулося засідання виконавчого комітету: коротко про головне

Вчора, 30 листопада, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. Головував на засіданні перший заступник міського голови Василь Юрочко. Розпочали роботу виконавчого комітету з хвилини мовчання. Порядок денний...

Міський голова Богдан Мельник взяв участь у військово-патріотичному заході “Повстанська ватра”

У переддень відзначення свята захисника України у Болехові відбувся військово-патріотичний змаг за участю пластунів Прикарпаття. Метою цього заходу було виховання у молоді національно-патріотичного духу та знайомства з життям українських повстанців....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація