Відбулося засідання виконавчого комітету: коротко про головне
01 гру, 2023 0 Коментарів 343 Перегляди

Відбулося засідання виконавчого комітету: коротко про головне

Вчора, 30 листопада, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. Головував на засіданні перший заступник міського голови Василь Юрочко. Розпочали роботу виконавчого комітету з хвилини мовчання. 

Порядок денний налічував 13 питань.

Члени виконкому  схвалили проект бюджету Болехівської міської територіальної громади на 2024 рік.  
Встановили плату за харчування вихованців закладів дошкільної освіти Болехівської міської ради. Затвердили склад комісії щодо зарахування, переведення і відрахування дітей у закладах дошкільної освіти.

У ході виконкому зарахували на чергу для покращення житлових умов трьох жителів громади та погодили  видачу дубліката свідоцтва про право власності на житло.

Крім цього, надали дозвіл на встановлення меморіальних дощок загиблим військовослужбовцям Болехівської громади. Зокрема, вирішили встановити меморіальні дошки Героям, що загинули в російсько-українській війні на фасадах ліцеїв, у яких вони навчались: на Тисівському ліцеї, Болехівському ліцеї № 1 та № 2, Поляницькому ліцеї та Козаківському ліцеї.

На засіданні виконавчого комітету оновили склад комісії  щодо визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг.

Виконавчий комітет вирішив доцільним влаштувати на цілодобове перебування неповнолітньої дитини з особливими освітніми потребами до закладу, який здійснює інституційний догляд та виховання дітей та призначення та реєстрацію помічником дієздатній фізичній особі, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати свої обов’язки.

Після розгляду питань порядку денного перед членами  виконкому виступив начальник Долинського УЕГГ Івано-Франківської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» Парахоняк І.З. Він зазначив, що в зв’язку з переходом АТ «Івано-Франківськгаз» до ТОВ «Газмережі України» всі споживачі мають підписати заяву-приєднання та здійснити оплату за новими реквізитами.

Відбулося засідання робочої групи з питань вшанування загиблих у російсько-українській війні

Боротьба українського народу за незалежність тривала багато століть. Національна пам'ять українців зберігає спомини про подвиги та жертовність наших пращурів на цьому важкому шляху. Від 2014 року уособленням захисників України стали Герої Небесної...

З 7 лютого 2022 року освітній процес на території Болехівської територіальної громади переведуть з

Таке рішення ухвалили сьогодні, 4 лютого 2022 року, на спільному позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії та міського штабу з ліквідації...

Міський голова Іван Яцинин провів першу робочу нараду з начальниками управлінь, відділів

Вчора, 3 грудня, міський голова Іван Яцинин провів робочу зустріч з начальниками управлінь, відділів виконавчого комітету міської ради, керівниками комунальних установ ради, старостами. Участь у нараді взяли також секретар міської ради Ігор...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація