У Болехові відбувся перший етап дитячого футбольного турніру "Кубок Незламності"
29 бер, 2023 0 Коментарів 424 Перегляди

У Болехові відбувся перший етап дитячого футбольного турніру "Кубок Незламності"

26-27 березня 2023 року на майданчику із синтетичним покриттям у центральній частині міста відбувся перший етап дитячого турніру із міні-футболу Ю-11 "Кубок Незламності". Участь у ньому взяли 5 команд: "Болехівська ДЮСШ", "Долинська ДЮСШ", "Нафтовик" (Долина), "Космос" (Дніпропетровська обл., м.Павлоград) та "Агро КМР" (Дніпропетровська обл., с.Троїцьке).

Упродовж двох днів болехівчани та гості міста мали змогу насолодитися цікавими матчами та не по-дитячому зрілою грою юних спортсменів, котрі демонстрували нам високий рівень майстерності, тактичної підготовки та індивідуальних дій.

Кульмінацією турніру стало урочисте нагородження, на яке особисто прибули організатори даного свята футболу - представники благодійної організації "Київщина футбольна" Елізбар Сарія та Олег Ясинський, Львівського регіонального відділення МФОЗНС «Регіон Карпат» NEEKA Мирончук Андрій та Ольга Павлюк, а також перший заступник міського голови м.Болехова Василь Юрочко.

Всі вони щиро подякували учасникам турніру за їхню енергію і завзятість та нагородили дітей як індивідуальними (статуетки кращих гравців та сувенірні футболки), так і загальнокомандними відзнаками (футбольні м’ячі, дипломи, медалі та кубки).

Щиро надіємося, що практика проведення подібних турнірів на Болехівщині буде тільки набирати обертів та даруватиме незабутні емоціїї її учасникам та глядачам.


У Болехові запрацював "ПУНКТ НЕЗЛАМНОСТІ"

На випадок тривалих відключень електроенергії, зникнення зв’язку, Інтернету в місті Болехові облаштовано "Пункт Незламності". Він розташований у підвальному приміщенні магазину «Адамас» за адресою: вулиця 24 Серпня,9. Одночасно тут можуть...

У Болехові відзначили День міста

День міста в Болехові відзначають в першу неділю жовтня. Цьогоріч йому виповнилось 651! Багато років поспіль у цей день у місті було дуже людно і весело. Атмосфера Дня міста збирала жителів, друзів та гостей на святкову ходу, фестиваль, концерт....

Міський голова Богдан Мельник взяв участь в урочистостях з нагоди 465-річчя від дня першої писемної

Програма була насиченою та цікавою, заходи проходили протягом 21 та 22 вересня на різних локаціях міста. Розпочалося святкування в Будинку культури імені Тараса Шевченка з урочистої академії, , - повідомляє прес-служба Бурштинської місько ради. Під...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація