У Болехові запрацював "ПУНКТ НЕЗЛАМНОСТІ"
30 лис, 2022 0 Коментарів 462 Перегляди

У Болехові запрацював "ПУНКТ НЕЗЛАМНОСТІ"

На випадок тривалих відключень електроенергії, зникнення зв’язку, Інтернету в місті Болехові облаштовано "Пункт Незламності". 
Він розташований у підвальному приміщенні магазину «Адамас» за адресою: вулиця 24 Серпня,9. Одночасно тут можуть розміститися до 50 осіб. 

Всі охочі можуть тут зігрітися, безоплатно зарядити телефон, випити чаю. У приміщенні є камін, буржуйка, дрова, електрогенератор, електрочайник, медикаменти першої необхідності.

Ще один "Пункт Незламності" буде розгорнуто у м. Болехові на вул. Є. Коновальця, 2 у приміщенні КНП «Болехівська ЦМЛ». На разі тут триває косметичний ремонт.

Функціонуватимуть пункти обігріву цілодобово і безкоштовно для тимчасового перебування у разі аварійного відключення електроенергії більше, ніж на 24 години.
 
Крім цього, на території міста Болехова можна безкоштовно зарядити гаджети, ноутбуки, портативні зарядні пристрої у приміщеннях:
  • громадської будівлі (вул. С. Стрільців, 73, м.Болехів);
  • відділення поліції (вул. 24 Серпня, 11, м.Болехів);
  • супермаркету «АТБ» (пл.І.Франка, 1-А, м.Болехів).

У випадку відключення електроенергії у Болехові працюватимуть такі об’єкти обслуговування

АПТЕЧНІ ЗАКЛАДИ: 1.Мережа аптек ПП «Адоніс» вул. 24, серпня, 2а пл. І. Франка, 1 вул. Січових Стрільців, 3 2.Мережа аптек «D.S.» вул. Січових Стрільців, 8 3. Мережа аптек ТзОВ «Подорожник» пл. Івана Франка, 4 4. Мережа аптек ПП ФК «Здорова родина»...

АТ «Прикарпаттяобленерго» оновило графіки аварійних вимкнень з орієнтовними годинами вимкнень

Нагадуємо, що Прикарпаттяобленерго розробило графіки аварійних вимкнень, які розбиті на 4 групи. Окремі вулиці міста Болехова та населені пункти Болехівської громади увійшли до 2 групи (див. на світлині). Ознайомитися з групами можна також на...

На Прикарпатті знову застосовуватимуть віялові відключення електроенергії

Для того, аби стабілізувати роботу української енергосистеми, сьогодні, 26 жовтня, на Прикарпатті знову застосовуватимуть віялові відключення електроенергії. Нагадуємо, що Прикарпаттяобленерго розробило графіки аварійних вимкнень, які розбиті на 10...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація