На Прикарпатті  знову застосовуватимуть віялові відключення електроенергії
26 жов, 2022 0 Коментарів 713 Переглядів

На Прикарпатті знову застосовуватимуть віялові відключення електроенергії

Для того, аби стабілізувати роботу української енергосистеми, сьогодні, 26 жовтня, на Прикарпатті  знову застосовуватимуть віялові відключення електроенергії.

Нагадуємо, що Прикарпаттяобленерго розробило графіки аварійних вимкнень, які розбиті на 10 черг. Окремі вулиці міста Болехова та населені пункти Болехівської громади увійшли до 8 черги (див. на світлині). Ознайомитися з чергами можна також на головній сторінці сайту обленергу в рубриці «Графіки аварійних вимкнень» (https://oe.if.ua/uk/sections/5e9f1c5fdb9c42704449b999... ), Кожна черга буде вимикатися на 2 години. Припинення електропостачання можливе декілька разів протягом доби.

На жаль, Болехівська міська рада не отримує офіційного повідомлення від Прикарпаттяобленерго про аварійні вимкнення, відтак не може завчасно попередити про це жителів громади. 
Про конкретний час вимкнення тієї чи іншої черги можна дізнатися на сторінці компанії у Facebook https://www.facebook.com/oe.if.ua/ та на офіційному сайті https://oe.if.ua/uk.

Також про вимкнення і час відновлення електропостачання можна дізнатися у чат-боті «Прикарпаттяобленерго» у Viber https://cutt.ly/5EREEkY.

Для цього в розділі «Мої особові рахунки» необхідно вибрати рахунок, за адресою якого відсутня електроенергія, наступний пункт обирайте «Відсутнє світло» та реєструйте звернення про відсутність електроенергії або ж отримуєте інформацію про планову годину увімкнення електроенергії за адресою об’єкта споживання. 
  
Дякуємо за розуміння та терпіння! Споживаймо розумно та економно, адже від цього залежить чи будуть застосовуватись ці обмеження надалі.

Від сьогодні комендантська година на Прикарпатті триватиме з 23:00 ночі до 05:00 години ранку.

Таке рішення сьогодні прийняли на черговому засіданні Ради оборони області. Про зміну комендантської години на своїй сторінці у соціальний мережі "Фейсбук" повідомила голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук....

Шановні жителі Болехівської територіальної громади!

Нагадуємо, що з 22.00 години до 08.00 години ранку запроваджена комендантська година. Просимо всіх у цей час перебувати у домівках, не виходити на вулицю. Це все заради вашої безпеки. Це вимушений крок, але за нинішніх умов військової агресії та...

У Болехові проводять поточний ремонт доріг комунальної власності

Сьогодні у місті розпочали поточний ремонт дорожнього покриття на вулиці 24 Серпня. Відтак при сприятливих погодних умовах відремонтують дороги на вулицях Котляревського та Лисовицькій. Поточний ремонт доріг комунальної власності проведуть за кошти...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація