Про участь міського голови у  спільному засіданні регіонального штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації медико-біологічного характеру та обласної комісії ТЕБ та НС.
02 кві, 2020 0 Коментарів 603 Перегляди

Про участь міського голови у спільному засіданні регіонального штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації медико-біологічного характеру та обласної комісії ТЕБ та НС.

Сьогодні т. в. о. голови облдержадміністрації Віталій Федорів провів спільне засідання регіонального штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації медико-біологічного характеру та обласної комісії ТЕБ та НС. Онлайн участь  у цьому засіданні взяв міський голова Богдан Мельник, директор КНП "Болехівська ЦМЛ" Любомир Парахоняк та директорка КНП ЦПМД Болехівської міської ради Ольга Соболь.
Розпочинаючи засідання, очільник Прикапаття зауважив, що ситуація із захворюваності населення на COVID-19 в нашій області, на жаль, ускладнюється, кількість хворих на коронавірус збільшується. Йшлося також про те, що керівництвом облдержадміністрації проведено ряд зустрічей з науковцями Івано-Франківського національного медичного університету, ознайомленням з їхніми напрацюваннями, зокрема, щодо протоколу лікування при різних ступенях захворюваності, а також необхідними профілактичними заходами. Приймаючи рішення про матеріально-технічне забезпечення та закупівлю медикаментів, ми будемо опиратися саме на їхній досвід», - повідомив Віталій Федорів.
Слід також відзначити, що Держпродспоживслужбою в області підготовлені методичні рекомендації органам місцевого самоврядування, суб’єктам господарювання щодо проведення заходів із дезінфекції для запобігання захворюваності на COVID-19 та алгоритму дій при похованні померлих від коронавірусу.

Про встановлення заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних та слабоалкогольних

Відповідно до розпорядження міського голови о 10:00 год. 24 березня 2020 року відбудеться чергове пленарне засідання 52 сесії Болехівської міської ради. Попередньо на засіданнях постійних комісій депутати міської ради традиційно обговорюють питання,...

Міський голова Богдан Мельник взяв участь у щотижневій онлайн-нараді Івано-Франківської

Сьогодні, 3 грудня 2019 року, відбулася щотижнева онлайн-нарада з головами райдержадміністрацій, органів місцевого самоврядування та керівниками структурних підрозділів ОДА під керівництвом голови обласної державної адміністрації Дениса Шмигаля....

Бюджетна комісія міської ради обговорила фінансові питання

Сьогодні, 25 жовтня 2019 року, у Болехівській міській раді відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, регуляторної політики, місцевих податків і зборів. Участь у роботі комісії взяли голова комісії Марія...

0 Коментарів

Авторизація