Серце розривається від болю: Болехівщина втратила ще одного відважного воїна Володимира Кондрата
28 лип, 2023 0 Коментарів 725 Переглядів

Серце розривається від болю: Болехівщина втратила ще одного відважного воїна Володимира Кондрата

Болехівська громада не встигає оговтуватись від важких, трагічних звісток про втрату своїх найкращих синів. І ось знову страшна новина про загибель нашого земляка на сході держави...  Цього разу із села Бубнище.
Віддано та мужньо захищаючи Батьківщину від окупантів, 27 липня 2023 року, загинув командир 3 відділення СпП 1 взводу СпП 1 роти СпП старший сержант Кондрат Володимир Іванович, 23 березня 1979 року народження. Життя Героя обірвалося в районі населеного пункту Ямпіль Краматорського району Донецької області внаслідок артилерійського обстрілу від поранень несумісних з життям. 
Втрата, що обпікає болем серце і душу…Без батька залишилося дев’ятеро дітей, без чоловіка – дружина, без сина – мати. Брат та син загиблого Героя також захищають українську землю від рашистських загарбників. 
Від імені усієї Болехівської громади висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя з приводу непоправної втрати. Хай Господь надасть сили пережити важкий біль розлуки!
Світлий, добрий спомин про звитяжного воїна, захисника України назавжди залишиться в серцях та спогадах його бойових побратимів, рідних і земляків!
Безмежна шана та вічна пам’ять Герою!!!
Про час, дату та маршрут прибуття мужнього захисника буде повідомлено додатково.

Не стихають сльози у Болехівській громаді???

І знову, і знову Болехівська громада зустрічає навколішки зі слізьми та болем домовину з тілом загиблого Героя, захисника України, 26-річного мешканця села Козаківка Болехівської територіальної громади Івана Дяківа, який відважно боронив рідну землю...

Трагічна звістка: у Бахмутському районі загинув житель Болехівської територіальної громади Микола

Знову сумна звістка дійшла до Болехівської територіальної громади. Стало відомо, що вчора, 1 червня 2023 року під Бахмутом, захищаючи волю і незалежність України у війні з російськими окупантами, загинув військовий з Болехова Микола Бомко. Народився...

Чергова втрата Болехівщини: на війні загинув 28-річний військовий Андрій Федьків

Ця страшна російсько-українська війна продовжує безжально забирати життя найкращих та найдостойніших українців – відданих синів і дочок, які стоять на захисті рідної землі. У бою за рідну землю віддав життя наш земляк, уродженець с.Бубнище Федьків...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація