Непоправна втрата у нашій громаді: Небесне військо поповнив Іван Мандрик із Сукеля
19 гру, 2023 0 Коментарів 189 Переглядів

Непоправна втрата у нашій громаді: Небесне військо поповнив Іван Мандрик із Сукеля

Івана Мандрика вважали зниклим безвісті та сподівалися, що живий… Рідні робили все, щоб дізнатися правду та вірили, що вона не гірка…Але, на жаль, сьогодні стало відомо, що наш боєць відважно загинув у нерівному бою з клятим ворогом.

Мандрик Іван Юрійович народився 25 грудня 1977 року в Сукелі.  Тут виріс, навчався.  Разом зі своїм старшим братом мешкав у батьківській хаті.


Молодший сержант Іван Мандрик зі зброєю в руках боронив Україну в гарячих точках війни з 2 червня 2023 року. Ніс службу у 109-му окремому гірсько-штурмовому батальйоні 10 окремої гірсько-штурмової бригади "ЕДЕЛЬВЕЙС". Був стрільцем-санітаром 3 гірсько-штурмового відділення 1 гірсько-штурмового взводу 3 гірсько-штурмової роти військової частини А3892. 


Ця клята невблаганна війна обірвала життя відважного захисника України 6 грудня 2023 року. Боєць загинув  поблизу населеного пункту Берестове Бахмутського району Донецької області, внаслідок обстрілу окупантом українських позицій із застосуванням протитанкової керованої  ракети.

До своїх 46 наш захисник не дожив кілька днів...
Він віддав своє життя за МИР в нашій країні, за наше спокійне майбутнє, за нас з вами, щоб ми могли жити…
У невимовному горі родина, близькі, вся наша громада. 

Не стало прекрасної людини. Його пам’ятатимемо усі як відважного воїна та доброго товариша для багатьох. 
Щиро співчуваємо родині, сумуємо разом у непоправному горі з близькими та друзями Івана. Нехай Господь допоможе пережити біль втрати.
ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЄВІ...
ВІЧНА СЛАВА ЗАХИСНИКУ УКРАЇНИ!????
Прибуття тіла загиблого ГЕРОЯ Івана Мандрика очікуємо завтра, 19 грудня, орієнтовно після 13.00 год. Детальніше повідомимо згодом.

Уже рік, як не б’ється серце Героя з Болехова Івана Василечка

Сьогодні, 5 січня, усю Болехівську громаду знову накрило чорною пеленою спогадів та жалю… Минає рік з того трагічного дня, коли знайшов вічний спочинок відважний воїн Іван Василечко, та біль не вщухає. Без єдиної синівської підтримки залишилася...

На кривавому щиті додому повернувся Герой із Сукеля

Ми продовжуємо платити високу ціну за свободу та незалежність нашої країни…Біль та розпач від щоденних втрат переповнює кожного з нас, адже Україна у несправедливій війні втрачає найкращих своїх синів і дочок. Таким був і Іван Мандрик із Сукеля -...

У війні за незалежність України загинув Герой із Болехівської громади Іван Василечко

Йдуть у засвіти найкращі сини… Ті, кому б творити Україну, продовжувати рід український, бути нашим майбутнім. Натомість, вони стають нашою історією… 5 січня 2023 року від отриманих поранень під час бойових дій з військовими формуваннями російської...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація