Йому назавжди 26. Минув рік, як ми втратили Андрія Кваснишина
27 бер, 2024 0 Коментарів 65 Переглядів

Йому назавжди 26. Минув рік, як ми втратили Андрія Кваснишина

Сьогодні, 27 березня 2024 року, перші роковини смерті ВОЇНА - ЗАХИСНИКА.
Рік тому до нашої громади надійшла сумна звістка - на околиці села Малинівки Пологівського району Запорізької області перестало битися серце жителя нашої громади Кваснишина Андрія Володимировича. 
Рік болю! Всього 26 років прожив він. На жаль, війна забирає найкращих, найвідважніших – цвіт нашої нації. 💙💛
Андрій Кваснишин народився 30 жовтня 1996 року в місті Болехові, тут виріс. До 2012 року навчався в Болехівській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2.
«Андрій вирізнявся з-поміж інших хлопчаків-однокласників з перших днів нашого знайомства у 5 класі. Дуже гарно висловлювався, багато читав, було зрозуміло, що в його домі шанували книгу. Мав на все свою ще дитячу, але власну думку. Любив точні науки, але гуманітарні дисципліни також опановував добре. На змаганнях із різних видів спорту отримував перші місця…Та й в усьому любив бути першим», - згадує класний керівник Андрія під час відкриття меморіальної дошки Герою.
Одночасно навчався у Болехівській дитячій школі мистецтв на духовому відділі по класу труби. Повну загальну середню освіту і спеціальність слюсаря з ремонту автомобілів здобував у Стрийському вищому професійному училищі № 8. 
Під час строкової військової служби в армії отримав подяку від командування військової частини А319 за вірне і віддане служіння українському народові, сумлінне і чесне виконання військового обов'язку, самовіддану повсякденну працю і зміцнення обороноздатності країни, яскравий приклад служіння Батьківщині, нашому народові.
З початком повномасштабного вторгнення  російських окупаційних військ, 01 березня 2022 року, Андрій Кваснишин був мобілізований до лав ЗСУ. Служив стрільцем стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти у військовій частині А7166 ЗСУ. Загинув 27 березня 2023 року. 
Хлопець був у сім’ї єдиним сином, опорою та розрадою для матері… 
У спогадах рідних та друзів Андрій назавжди залишиться впевненим, відважним, життєрадісним та сміливим. 
У скорботі разом із родиною. 🖤🖤🖤
Ми пам’ятаємо кожного, хто поклав своє життя заради вільної України, ми вдячні кожному, хто щоденно наближає нас до Перемоги! Тільки разом ми здолаємо нашого ворога і проженемо його з нашої землі.
У пам'ять про всіх воїнів нашої держави, які на Небесах, не маємо права опускати руки. Працюймо наполегливо, бо Україна у нас одна. ПЕРЕМОГА - за нами!🇺🇦🇺🇦🇺🇦

І знову Болехівщина в жалобі…

Ще одне молоде життя обірвалось. Йому б ще жити та жити, та не так розпорядилася доля. Сьогодні ми сумуємо з приводу смерті молодого воїна Кваснишина Андрія Володимировича. Йому було тільки 26. У зв’язку з гіркою звісткою з фронту, розпорядженням...

Зустрічаємо нашого захисника Кваснишина Андрія Володимировича

Сьогодні, 30 березня 2023 року, повертається додому наш захисник, молодий хлопець, щирий патріот, вірний син Андрій Кваснишин. Хлопець з перших днів повномасштабного вторгнення військ рф захищав рідну державу, її волю й наш спокій. Війна забрала...

Невимовна втрата… Війна забрала життя молодого воїна з Болехова Андрія Кваснишина

Нестерпно важко писати про сумні новини, повідомляти про втрати у громаді… Бракує слів, пекучий біль, гіркий смуток огортає серце… На жаль, небесне військо поповнив молодий захисник нашої громади, уродженець Болехова Кваснишин Андрій Володимирович....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація