Карантин на території Болехівської міської ради продовжили до 31 жовтня 2020 року
31 сер, 2020 0 Коментарів 973 Перегляди

Карантин на території Болехівської міської ради продовжили до 31 жовтня 2020 року

Сьогодні, 31 серпня, під керівництвом міського голови м.Болехова Богдана Мельника відбулося спільне позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії та міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.
Відповідно до рішення комісії карантин на території Болехівської міської ради продовжено до 31 жовтня 2020 року відповідно до пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2020 року № 760 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України».
Окрім цього на засіданні комісій йшлося про посилення контролю за дотриманням протиепідемічних заходів на території Болехівської міської ради. 
Начальнику Болехівського міського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, начальнику Долинського відділення поліції Калуського ВП в Івано-Франківській області доручено посилити здійснення заходів державного нагляду (контролю) за дотриманням санітарного законодавства та протиепідемічних заходів під час карантину в закладах громадського харчування, на об’єктах торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами, закладах освіти на території Болехівської міської ради.
Сільським головам Болехівської міської ради - забезпечити інформування населення та суб’єктів господарювання усіх форм власності про продовження карантину до 31 жовтня 2020 року на території Болехівської міської ради та вимог даного протоколу міських комісій та міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на підпорядкованих територіях.
Детальніше з протоколом спільного позачергового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії та міського штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації можна ознайомитися за посиланням https://bolekhiv-rada.gov.ua/protokolu-koronavirus.html.

Відбулося спільне позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та

Сьогодні, 17 серпня, під керівництвом міського голови м.Болехова Богдана Мельника відбулося спільне позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії...

Відбулося спільне позачергове засідання міських комісій та міського штабу з питань

Сьогодні, 10 липня, під керівництвом міського голови м.Болехова Богдана Мельника відбулося спільне позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії та...

На території Болехівської міської ради заборонили проведення масових заходів в закладах

Сьогодні, 2 липня, під керівництвом міського голови м.Болехова Богдана Мельника відбулося спільне позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, тимчасової міської протиепідемічної комісії та...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація