З нагоди Дня міста у Болехові відбувся турнір з волейболу
04 жов, 2022 0 Коментарів 721 Перегляд

З нагоди Дня міста у Болехові відбувся турнір з волейболу

У суботу, 01 жовтня 2022 року, у приміщенні спортивного залу Болехівського ліцею №1 «Академічного» відбувся міський Кубок з волейболу серед дівчат U-17 присвячений Дню міста Болехова. Участь у змаганнях взяли 6 команд, які волею жеребу були розподілені на 2 групи. У групу «А» увійшли: «Гузіївський ліцей», «Прикарпатський фаховий коледж лісового господарства та туризму» (далі – ПФКЛГТ) та «Болехівський ліцей №2 «Науковий»». У групу «Б» були делеговані: «Болехівський ліцей №1 «Академічний»», «Тисівський ліцей» та «ПФКЛГТ-ліцейне відділення».

На урочистому відкритті турніру, перед усіма присутніми, виступила заступниця міського голови Ілона Калитин, яка привітала спортсменів із днем міста Болехова та побажала їм цікавої боротьби, а також сил і наснаги для того, щоб проявити всі свої вміння та досягти максимального результату. 

Декілька перших ігор одразу дали зрозуміти те, що всі учасники змагань перебувають на одному рівні майстерності. Жодна з команд не виділялася на фоні інших, через що спрогнозувати результат було практично неможливо.

Проте, нічиїх у волейболі не буває. І, через декілька годин змагань, у нас вже були дві пари півфіналістів.

У півфінальних сутичках «ПФКЛГТ» обігрує команду «Болехівського ліцею №1» (2:0), а «Гузіївський ліцей» вириває перемогу у «ПФКЛГТ-ліцейне відділення» (2:1).

У поєдинку за 3 сходинку міського Кубку «Болехівський ліцей №1 «Академічний»», у важкій та напруженій боротьбі, все таки зумів зломити опір ліцейного відділення ПФКЛГТ (2:1) та здобути бронзові нагороди.

У матчі ж за 1 місце «ПФКЛГТ» знадобилося тільки 2 партії, щоб обіграти «Гузіївський ліцей», та залишити його на другому місці турніру.

Одразу після завершення ігор відбулося урочисте нагородження переможців і призерів Кубку, які, із рук першого заступника міського голови Василя Юрочка, були нагороджені грамотами та медалями. Команді-переможцю також був вручений Кубок з волейболу серед дівчат U-17 присвячений Дню міста Болехова. Окрім цього, всі команди-учасниці отримали солодкі подарунки від спонсорів турніру, котрі побажали залишитись не названими.


Болехову - 651!

Цьогоріч Болехів відзначає свою 651-у річницю 2 жовтня 2022 року. Пропонуємо вашій увазі програму святкувань. 30 вересня 2022 року 30.09.-07.10 - фотовиставка учнів БДЮТ «Місто, в якому я живу», музей історії м.Болехова ім.Р.Скворія 15.00 год. -...

Перелік укриттів на території Болехівської територіальної громади

Підвальні приміщення: - Болехівський ліцей №1 «Академічний» (м. Болехів, вул. Шкільна,2); - ФОП Каменець В.В. (м. Болехів, вул. Кобилянської, 1-А); - Будинку дитячої та юнацької творчості (м. Болехів, вул. Д.Галицького, 169); - 5-го цеху колишнього...

Запрошуємо відсвяткувати 650-ту річницю з Дня першої письмової згадки про Болехів!

Програма святкування Дня міста: Субота, 2 жовтня 2021 року 9.45 год. - Відкритий VII Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед учнівської молоді "Bolekhiv Open -2021, Болехівський ліцей №1 «Академічний» Неділя, 3 жовтня 2021 року 9.00...

0 Коментарів

Авторизація