Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем місцевого самоврядування
07 гру, 2022 0 Коментарів 412 Переглядів

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем місцевого самоврядування

Шановні депутати, члени виконавчого комітету,
працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!
   Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем місцевого самоврядування. Це свято не тільки тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів, а й усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми, дбають про розквіт територіальної громади. 
  Під час війни місцеве самоврядування в Україні стало муніципальним фронтом, який навіть у страшних умовах вирішує усі питання життєдіяльності громад, надання найнеобхідніших послуг людям, адже сьогодні весь український народ проходить через тяжке випробування: окупацію ворогом, який хоче забрати найголовніше –нашу волю і свободу. 
    Необхідно завжди пам'ятати, що ми несемо відповідальність перед найвищим, що може бути в житті - перед довірою людей. Адже місцеве самоврядування — найбільш наближений до людей рівень влади, тож будьмо згуртованими і небайдужими до майбутнього нашого краю. Тільки разом ми зможемо зробити наше прийдешнє кращим та гідним. Покладаймося на успіх наших спільних дій та активну співпрацю, які єднають і зміцнюють нас.
   З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам та ветеранам органу місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію.
  Нехай професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх професійних обов’язків сприяють розвитку нашої громади.
    Тож бажаю всім міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, добробуту, витримки, творчої наснаги  у вирішенні непростих проблем сьогодення, оптимізму та нових професійних здобутків. 
   Нехай усі життєві негаразди обходять стороною, щира людська вдячність та повага будуть нагородою за вашу нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають серця серед щоденних турбот. Нехай наша країна буде незалежною, суверенною, неподільною та процвітаючою. Перемоги нам усім і мирного неба над головою!

З повагою, міський голова Іван Яцинин

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем місцевого самоврядування

Шановні депутати обласної, районної і міської рад, працівники управлінь, відділів виконавчого комітету, старости! З нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування, прийміть щирі вітання та слова вдячності за вашу сумлінну працю, високий...

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем місцевого самоврядування

Шановні працівники управлінь, відділів виконавчого комітету, старости та депутати обласної, районної і міської ради! Прийміть мої щирі вітання з нагоди нашого професійного свята – Дня місцевого самоврядування! Усі ви є тією частиною влади, на яку...

Шановні працівники органів місцевого самоврядування!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування. Становлення нашої країни як незалежної держави у великій мірі пов’язано з розвитком місцевої ініціативи, зростанням ролі громади та відповідальності кожного її...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація