Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем Незалежності України!
24 сер, 2022 0 Коментарів 374 Перегляди

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем Незалежності України!

Дорогі жителі та гості громади!
Прийміть щирі вітання з нагоди найбільшого державного свята – 31-ї річниці незалежності України!
Нескорене прагнення українців усіх поколінь бути вільними у своїй незалежній державі – це внутрішній духовний зміст української нації. Наша незалежність оплачена дорогою ціною – великою кількістю життів тих, хто боровся за ідею вільної України зі зброєю у руках і без неї. Вона і сьогодні оплачується життями наших захисників і захисниць, які зупинили навалу і наближають перемогу над російським агресором.
Саме сьогодні ми виборюємо волю і незалежність у війні з одвічним ворогом. Але наше завдання остаточно і назавжди поставити крапку в цій історії.
Вже вкотре у складний час сильний український народ проявив свої найкращі якості – згуртованість та волю до перемоги. Безмежна подяка кожному та кожній, хто боронить для нас небо над головою і рідну землю під ногами!
Я вдячний усім жителям громади, які докладають максимум зусиль для нашої Перемоги над ворогом! Разом ми переможемо!
Від щирого серця бажаю всім вам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, щедрої долі, сили і наснаги в усіх ваших справах.
Нехай мир та спокій запанують на нашій українській землі! Хай кожен крок вперед буде багатий на перемоги, а кожен успіх робить нашу державу, як і кожного українця, міцнішими.
Зі святом! 
Слава Україні! 

З повагою,
міський голова Іван ЯЦИНИН

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем Соборності України

Шановні жителі громади! Прийміть найщиріші вітання з нагоди визначного свята нашої державності – Дня Соборності України! Щороку 22 січня українці відзначають День Соборності України. Цього дня у 1919 році, з проголошенням Акту Злуки Української та...

Привітання міського голови з Днем захисників і захисниць України, Днем українського козацтва, 79

Шановні захисники і захисниці України, воїни УПА!Прийміть щирі вітання із чотирма величними святами, які ми святкуємо завтра, 14 жовтня - Покровою Пресвятої Богородиці, Днем захисників і захисниць України, Днем Українського козацтва та Днем...

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем пам'яті та примирення і Днем Перемоги

Дорогі наші ветерани, учасники бойових дій! Шановні мешканці міста! 8 і 9 травня в Україні, з нагоди незабутнього подвигу визволителів від навали нацизму і перемоги у Другій світової війни, відзначають День пам’яті та примирення і День Перемоги,...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація