Поспішайте звільняти рідну землю від ворогів: триває набір до «Гвардії наступу»
23 бер, 2023 0 Коментарів 321 Перегляд

Поспішайте звільняти рідну землю від ворогів: триває набір до «Гвардії наступу»

Щоб посилити українські сили оборони саме у наступальних діях зі звільнення усіх окупованих територій високомотивованими воїнами, держава проводить національну кампанію з рекрутингу.

Рекрутери «Гвардії наступу» провели інформаційну кампанію у Болехівській територіальній громаді, зокрема відвідали Болехівський ліцей №1 «Академічний» і Болехівський ліцей №2 «Науковий». У заході взяли участь працівники профільних структурних підрозділів райдержадміністрації, поліції, Нацгвардії та органу місцевого самоврядування. Обговорено питання рекрутингової кампанії «Гвардії наступу».
На зустрічі з освітянами зазначалося, що кістяк нових бригад складається із офіцерів та солдат, які мають величезний бойовий досвід, та проявили себе найкращим чином на різних ділянках фронту. Доукомплектація нових бригад відбувається винятково з добровольців, високомотивованих патріотів України.

Спілкування із добровольцями та запис у нові підрозділи структур МВС відбувається у центрах надання адміністративних послуг. Добровольці з Калуського району можуть долучитися до  формування бригад  у ЦНАПі в Калуші, по вул. Богдана Хмельницького, 52, та в Долині, по вул. Грушевського, 18.

Головне бажання українців цього року – Перемога. Завдяки партнерам і союзникам ми нарощуємо свою військову потугу. Снаряди, зброя, танки, обладнання – ця допомога щоразу зростає. Ми відчуваємо підтримку усього демократичного світу і маємо інструменти для досягнення Перемоги. Вона неодмінно буде. Долучившись до нових підрозділів, кожен може зробити свій внесок у нашу спільну справу та наблизити день Перемоги України.

Детальніше про кампанію: https://storm.mvs.gov.ua/

Ігор Клименко: основні завдання для бійців «Гвардії наступу» МВС є бойова підготовка та підвищення професійного рівня
Інші новини лют. 2023

Ігор Клименко: основні завдання для бійців «Гвардії наступу» МВС є бойова підготовка та підвищення

Підготовка бійців восьми нових бригад «Гвардії наступу», яка формується, триватиме від 2-х до 4-х місяців. Про це повідомив Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко в інтерв’ю телемарафону «Єдині новини». Він підкреслив, що спочатку на навчання та...

На Івано-Франківщині стартував проєкт зі створення додаткових штурмових бригад — "Гвардія Наступу". Про це повідомила голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук.
Інші новини лют. 2023

На Івано-Франківщині стартував проєкт зі створення додаткових штурмових бригад — "Гвардія Наступу".

Як ідеться в дописі, у межах кампанії планують створити вісім бригад: "Сталевий кордон", "Червона калина", "Лють", "Рубіж", "Спартан", "Кара-Даг", "Буревій" та "Азов". Їх формують з добровольців на базі Нацполіції, Держприкордонслужби та Нацгвардії....

Національна кампанія рекрутингу «Гвардія Наступу»: чекаємо вмотивованих українців для боротьби з російськими окупантами!
Інші новини лют. 2023

Національна кампанія рекрутингу «Гвардія Наступу»: чекаємо вмотивованих українців для боротьби з

Міністерство внутрішніх справ України оголошує про формування кількох додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Вони мають посилити українське військо під час майбутнього наступу. Відтак в Україні...

0 Коментарів

Авторизація