У Болехові продовжують ремонтувати дорожнє покриття комунальних доріг
08 вер, 2023 0 Коментарів 317 Переглядів

У Болехові продовжують ремонтувати дорожнє покриття комунальних доріг

Як ми вже повідомляли, ремонт дорожнього полотна вулиць міста з асфальтним покриттям працівники Болехівського комунального підприємства виконують власними силами. 

Залучити фахові підрядні організації та провести капітальний ремонт комунальних доріг цьогоріч не вийшло у зв’язку з тим, що близько 6 мільйонів гривень, які були передбачені на ремонт місцевих доріг,  спрямували на підтримку ЗСУ. 
Тож, щоб хоч трохи покращити проїзд на міських вулицях, де їздить найбільше автотранспорту, критичні, аварійні ділянки доріг вже відремонтували. 

Зокрема, комунальники усунули ямковість на таких вулицях з асфальтним покриттям: Петрушевича, Мазепи, Січових Стрільців (до місцевого кладовища та довкола нього), частково на вул. Кобринської. Цей ремонт провели за методикою задування вибоїн бітумною емульсією з допомогою гудронатора, який був придбаний за кошти місцевого бюджету.
Крім цього, у місті ремонтують ґрунтові дороги. Ці роботи виконує підрядник, з яким міська рада уклала договір найму техніки. А також закупила певну кількість щебенево-піщаної суміші.

Найперше працівники організації розчищають узбіччя доріг та сплановують дорожнє полотно грейдером. Відтак критичні ділянки доріг вирівнюють щебенем. Вже провели такі роботи на вулицях Дрогобича, Грушевського, Млинарській, Хмельницького, Миру, Волоській,  Винниченка. 

Зі слів міського голови Івана Яцинина, ремонт дорожнього покриття комунальних доріг нашої громади продовжуватиметься і надалі.
- З-поміж усіх вулиць в місті, ці – найбільше потребували ремонту. Саме тому почали саме з них.  Намагаємося в найкоротші терміни завершити усі роботи, аби розпочати ремонт й інших проблемних ділянок у Болехові та сільських населених пунктах нашої громади, - зазначає Іван Васильович.

У Болехові комунальники ремонтують дороги міста
Інші новини чер. 2023

У Болехові комунальники ремонтують дороги міста

За розпорядженням міського голови Івана Яцинина працівники Болехівського комбінату комунальних підприємств розпочали ремонтувати комунальні автошляхи, які потребують відновлення. Наразі комунальники усувають аварійну ямковість на головних вулицях...

Перелік першочергових (пріоритетних) автомобільних доріг загального користування місцевого значення, що передбачені до переліку ремонту на 2021-2022 роки
Інші новини кві. 2021

Перелік першочергових (пріоритетних) автомобільних доріг загального користування місцевого

В Івано-Франківській області питання ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення є ключовим та стратегічним. Стан покриття місцевих доріг не є задовільним, оскільки їх зношеність складає 70-80% практично на всіх ділянках....

З 1 березня в Україні стартує проект «Велике будівництво»
Інші новини лют. 2020

З 1 березня в Україні стартує проект «Велике будівництво»

2020 – це рік «Великого будівництва», інфраструктурної модернізації України. В кожному регіоні за своєчасний старт і реалізацію проекту «Велике будівництво» відповідають голови облдержадміністрацій. Про це повідомив Прем’єр-міністр Олексій Гончарук...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація