«Планета Толерантності»
17 лис, 2023 0 Коментарів 157 Переглядів

«Планета Толерантності»


 16 листопада у світі відзначається Міжнародний день толерантності. Саме з цієї нагоди у Болехівській міській бібліотеці для дітей відбулась гра-подорож  «Планета Толерантності», бо День толерантності – це не просто формальна подія для підвищення загальної обізнаності, а дієвий інструмент, що сприяє створенню здорової психологічної атмосфери у дітей та запобіганню насилля й про це ми повинні говорити завжди.
На захід завітали ліцеїсти 4-В класу Болехівського ліцею №1 «Акадамічний» зі своєю вчителькою Тимків Тетяною Богданівною.

Мандруючи країною Толерантності, проведеною бібліотекарем абонементу бібліотеки, діти граючись, виконуючи різноманітні завдання, продемонстрували чудові знання і збагатили себе новими.

 У подорожі, кожна країна на планеті Толерантність, відкривала для діточок щось нове. І в поєднанні цих країн, а це : «Легенда про Толерантність », «Гра в ряд», «Загадки» та презентація книг «Петрик і фонтан», «Поліанна», дали можливість маленьким відвідувачам бібліотеки ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чемності, щирості, співпереживання та любові.

Основною метою заходу було донести до дітей, що всі ми різні, але рівні. І всі ми повинні дотримуватись законів толерантності.

1 червня багато країн святкують Міжнародний день захисту дітей та Всесвітній день батьків!
Інші новини чер. 2022

1 червня багато країн святкують Міжнародний день захисту дітей та Всесвітній день батьків!

Рішення про проведення Міжнародного дня захисту дітей було прийняте на Всесвітній конференції, присвяченій питанням благополуччя дітей, яка відбулася в Женеві в 1925 році. Чому це дитяче свято було вирішено відзначати саме 1 червня? За однією з...

Що таке «Безбар’єрний календар» та як ним користуватися
Інші новини лис. 2021

Що таке «Безбар’єрний календар» та як ним користуватися

Зміни у суспільстві неможливі без толерантного спілкування. У вересні цього року перша леді Олена Зеленська презентувала «Довідник безбар’єрності», який зафіксував нові норми мови без бар’єрів – без дискримінаційних чи стереотипних висловлювань...

1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку
Інші новини жов. 2020

1 жовтня - Міжнародний день людей похилого віку

Свято Міжнародний день людей похилого віку відзначається на початку жовтня. Засновано Генеральною Асамблеєю ООН в 1990 році. Мета Дня літньої людини - зосередитися на вирішенні проблем літнього покоління. Святкові заходи на День літньої людини в...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація