Держенергоефективності розпочинає інформаційну кампанію «Чиста енергія для Вашої родини»
12 сер, 2020 0 Коментарів 610 Переглядів

Держенергоефективності розпочинає інформаційну кампанію «Чиста енергія для Вашої родини»

Держенергоефективності за підтримки Проекту ЄС Twinning запроваджує інформаційно-роз’яснювальну кампанію, присвячену перевагам відновлюваних джерел енергії у домогосподарствах, – «Чиста енергія для Вашої родини».
Кожну родину цікавить, як менше платити за комунальні послуги, як стати енергонезалежним. Відповідь є – завдяки «чистим» джерелам енергії та енергоефективності.
Зокрема, приватні домогосподарства можуть встановити:
  • сонячні панелі або вітроелектростанції, щоб генерувати власну електроенергію;
  • теплові насоси або твердопаливні котли – для опалення;
  • геліоколектори – для нагріву води.
«Використовуючи відновлювані джерела енергії, родини можуть повністю забезпечити свої потреби в електроенергії, тепловій енергії та гарячій воді. Це надійне енергозабезпечення, незалежність від енергопостачальників і, звичайно, економія сімейного бюджету», – прокоментував т.в.о.голови Держенергоефективності Костянтин Гура.
«І найголовніше: «зелена» енергія подарована природою. Вона екологічно чиста, відновлювана та дешевша в довгостроковій перспективі. При цьому, за останні 10 років вартість «чистих» технологій у світі значно скоротилася і продовжить зменшуватися», – наголосив заступникголови Держенергоефективності Юрій Шафаренко.
Тож, дізнавайтеся про переваги відновлюваних джерел енергії – у відеоролику «Чиста енергія для Вашої родини», розробленому спільно Держенергоефективності та Енергетичний регулятор «E-Control» (Австрія) у рамках Проекту ЄС Twinning.
Використовуйте «чисту» енергію, будьте енергоефективними та заощаджуйте на комунальних платіжках!


Понад 100 млн грн відшкодовано учасникам програми «теплих кредитів» у липні
Інші новини лип. 2020

Понад 100 млн грн відшкодовано учасникам програми «теплих кредитів» у липні

У липні Держенергоефективності виплатило 104,1 млн грн відшкодування за «теплими кредитами», залученими населенням та ОСББ. Зокрема, у рамках програми компенсовано: 72,2 млн грн – домогосподарствам, які впровадили енергоефективні заходи у приватних...

Україна продовжує удосконалювати законодавство відповідно до норм ЄС на шляху до декарбонізації та енергонезалежності
Інші новини лип. 2020

Україна продовжує удосконалювати законодавство відповідно до норм ЄС на шляху до декарбонізації та

Кроки України щодо декарбонізації економіки, прогрес в імплементації законодавства ЄС, а також роль і завдання «Green Deal» – усі ці питання обговорили керівництво Міненерго, Держенергоефективності, Посли Австрії та Італії в Україні, представники...

Забезпечення споживачів електроенергією залежить від вчасних розрахунків за комунальні послуги
Інші новини кві. 2020

Забезпечення споживачів електроенергією залежить від вчасних розрахунків за комунальні послуги

Для забезпечення стабільного електропостачання та збалансованої роботи енергетичних ринків громадянам необхідно вчасно розраховуватись за отримані комунальні послуги. Адже, незважаючи на пандемію вірусу COVID-19 та запровадження в Україні карантину,...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація