Вікіпедія проводить конкурс наукових фотографій
02 лис, 2020 0 Коментарів 640 Переглядів

Вікіпедія проводить конкурс наукових фотографій

З 1 по 30 листопада в українській Вікіпедії проходитиме конкурс наукових зображень 2020, приурочений до Всесвітнього дня науки в ім’я миру та розвитку, який відзначають 10 листопада.
Конкурс має на меті популяризувати наукові знання через наповнення найбільшої онлайн-енциклопедії Вікіпедії зображеннями, що ілюструють наукові процеси, явища та об’єкти.
Ми прагнемо, аби фотографії, що документують світ науки, знайшли своє місце у статтях Вікіпедії, спонукали започатковувати нові й покращувати вже існуючі статті та розкривали читачам цікавий світ науки. Важливим є й знайомство самих науковців з механізмами роботи Вікіпедії та її спільнотою через нескладне завантаження медіафайлів на Вікісховище.
Олексій Болдирєв, Член організаційного комітету Конкурсу наукових фотографій 2020
Це можуть бути зображення, що показують об’єкти та ефекти досліджень, вчених під час роботи чи їх дослідницьке обладнання у п’яти номінаціях: «Мікроскопія», «Нефотографічні зображення» (у тому числі відео), «Люди в науці», «Загальна категорія», «Живі організми».
Фотографії учасників конкурсу мають бути зроблені ними особисто у будь-який період часу. Подати можна необмежену кількість фото.
Допускаються зображення та ілюстрації зроблені комп’ютером або за допомогою комп’ютерної техніки. Кожна фотографія мусить містити опис принаймні англійською та українською мовами. Зображення повинні бути завантажені під ліцензією CC BY-SA.
Подані роботи оцінюватиме кваліфіковане журі, до складу якого входять спеціалісти із різних галузей знань. У кожній номінації буде обрано три переможці. Автори найкращих фото отримають дипломи та подарункові сертифікати інтернет-магазинів.
Детально ознайомитись з переліком умов конкурсу можна за посиланням.

Долучайтеся до Всеукраїнського конкурсу «Волонтерство: від усвідомлення до дії»
Інші новини жов. 2020

Долучайтеся до Всеукраїнського конкурсу «Волонтерство: від усвідомлення до дії»

Приурочений конкурс Міжнародному дню волонтера. Для участі у конкурсі до 15 листопада 2020 року необхідно заповнити онлайн-форму: http://bit.do/fKn5k З Положенням про Конкурс можна ознайомитися за посиланням: http://bit.do/fKn5r Конкурс провадиться...

Фотоконкурс «Вікі любить Землю» запрошує до участі
Інші новини чер. 2020

Фотоконкурс «Вікі любить Землю» запрошує до участі

З 1 по 31 липня пройде українська частина міжнародного фотоконкурсу «Вікі любить Землю», присвяченого пам’яткам природи України. Переможці та найактивніші учасники отримають цінні подарунки, а найкращі конкурсні фото природи України будуть змагатися...

16 травня - День науки в Україні
Інші новини травень. 2020

16 травня - День науки в Україні

Вчені з університету Мічігану США з’ясували, що більшість тварин вдається до самолікування. Горобці, наприклад, приносять в своє гніздо недопалки, щоб захиститися від кліщів, метелики Монархи відкладають яйця на молочай, що захищає яйця від...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація