Громадяни в тих регіонах, які вийшли з червоної зони, все одно можуть подати заявку на 8 тис. грн, — Денис Шмигаль
22 кві, 2021 0 Коментарів 444 Перегляди

Громадяни в тих регіонах, які вийшли з червоної зони, все одно можуть подати заявку на 8 тис. грн, — Денис Шмигаль

Підприємці та наймані працівники в тих регіонах, які були в червоній зоні, але станом на початок цього тижня вийшли з неї, все одно зможуть податися на отримання 8 тисяч гривень допомоги. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час вступної промови на засіданні Уряду 21 квітня.
«Тобто, бізнес в Івано-Франківській чи Закарпатській області так само може подавати заявки на отримання виплат», — додав Прем’єр-міністр.
Денис Шмигаль нагадав, що цього тижня почався прийом заявок на отримання допомоги від держави в розмірі 8 тисяч гривень для фізичних осіб-підприємців та найманих працівників у «червоних» карантинних зонах.
«Це вже вдруге за останні півроку ми запускаємо безпрецедентний для України пакет прямої допомоги бізнесу та людям. Станом на ранок сьогоднішнього дня 206 тисяч людей вже подали відповідні заявки на отримання допомоги», — зазначив очільник Уряду.
Прем’єр-міністр зауважив, що заповнити заявку можна швидко і зручно через портал чи застосунок Дія. За його словами, система автоматично визначає, чи підпадає особа під виплати.

З 1 березня пенсії зростуть на 11%
Інші новини лют. 2021

З 1 березня пенсії зростуть на 11%

З 1 березня відбудеться підвищення пенсій на 11%. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час чергового засідання Кабінету міністрів 24 лютого. За його словами, така індексація — це обов’язок Уряду перед українськими пенсіонерами. «Ми...

Прем’єр-міністр доручив перевірити обґрунтованість цін на газ
Інші новини гру. 2020

Прем’єр-міністр доручив перевірити обґрунтованість цін на газ

Усерпні цього року відбулася лібералізація ринку газу, завдяки чому споживачі отримали право вільно обирати постачальників. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час підсумкового засідання Кабінету міністрів України 28 грудня. За...

Прем’єр-міністр озвучив програми підтримки людей та бізнесу в разі запровадження жорстких карантинних обмежень
Інші новини гру. 2020

Прем’єр-міністр озвучив програми підтримки людей та бізнесу в разі запровадження жорстких

Президент України та Уряд спільно працюють над імплементацією та просуванням кроків з підтримки людей та бізнесу в разі запровадження більш жорстких карантинних заходів. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час вступного слова на...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація