Відкрита реєстрація на онлайн фокус-групу для вчителів Полтавської, Івано-Франківської та Одеської областей
23 чер, 2021 0 Коментарів 363 Перегляди

Відкрита реєстрація на онлайн фокус-групу для вчителів Полтавської, Івано-Франківської та Одеської областей

У фокус-групі візьмуть участь активні та ініціативні вчителі середніх загальноосвітніх шкіл Полтавської, Івано-Франківської та Одеської областей, зацікавлені у розвитку власних компетенцій, навичок, підвищенні кваліфікації та виявляють бажання викладати новий факультативний курс у школах «ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ. САМООРГАНІЗАЦІЯ. САМОРЕАЛІЗАЦІЯ», розроблений в рамках проєкту експертами Інституту громадянського суспільства.
Для чого необхідна фокус-група?
Вона допомагає визначити ключові проблеми у системі шкільної освіти, з якими стикаються вчителі, і які негативно впливають на якість освіти; виявити цікавих для підлітків додаткових навчальних програм, що можуть бути найбільш корисні для учнів для їх самореалізації та можливості зробити кар’єру в своїй громаді чи регіоні; сформувати перелік заходів, що можуть сприяти мотивації школярів отримувати в школі навички корисних/необхідних для життя і які можуть бути реалізованими у громаді самостійно чи із залученням інших суб’єктів з поза меж громади.
Захід відбудеться  29 червня 2021 року на платформа ZOOM.
Для участі у фокус-групі заповніть анкету за посиланням до 19:00 24 червня 2021 року включноhttps://docs.google.com/.../1FAIpQLSfq.../viewform
Кількість місць обмежена. Результати відбору будуть повідомлені до 25 червня 2021 року включно. Учасники, які пройдуть відбір, отримають лист-підтвердження з усіма деталями щодо фокус-групи.
Вчителям, учасникам фокус-групи буде запропоновано долучитися до тренінгу «Децентралізація. Самоорганізація. Самореалізація: як впровадити навчальну програму» та проведення майстер-класів у їхніх школах спільно з експертами Інституту громадянського суспільства.
Проєкт спрямований винятково на громади Полтавської, Івано-Франківської та Одеської областей. Мешканці інших регіонів України не можуть брати участь у проєкті.
В рамках проєкту вже розроблений навчальний курс, посібник для учнів, посібник для вчителів з методичними рекомендаціями щодо впровадження та викладання курсу.
Проєкт «Децентралізація-Самоорганізація-Самореалізація» спрямований сприянню умовам залучення молоді та старшокласників до розвитку своїх громад в Україні шляхом розробки та впровадження доступного навчального курсу для учнів старших класів, спрямованого на поширення інформації про децентралізацію; впроваджуєтьсяІнститут Громадянського Суспільства/Civil Society Instituteза підтримки Швейцарії в рамках впровадження Швейцарсько-українського проєкту DECIDE «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» та програми Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні».
Детальніше про проєкт тутhttps://www.csi.org.ua/.../deczentralizacziya.../

Формується новий склад Громадської ради при Калуській РДА
Інші новини кві. 2021

Формується новий склад Громадської ради при Калуській РДА

Ініціативна група з підготовки установчих зборів для утворення громадської ради при Калуській районній державній адміністрації повідомляє, що установчі збори щодо формування громадської ради відбудуться 18 червня 2021 року о 14. 00 год. в залі...

Робота над Альбомом безбар’єрних рішень розпочалася з досліджень користувацького досвіду
Інші новини кві. 2021

Робота над Альбомом безбар’єрних рішень розпочалася з досліджень користувацького досвіду

Триває робота над Альбомом безбар’єрних рішень, який створюється в межах ініціативи першої леді Олени Зеленської «Без бар’єрів». Підготовка документу розпочалася з ретельного вивчення та фахового аналізу користувацького досвіду представників усіх...

Наступний 2020-2021 навчальний рік стане Роком математики в Україні – Ганна Новосад
Інші новини гру. 2019

Наступний 2020-2021 навчальний рік стане Роком математики в Україні – Ганна Новосад

2020-2021 навчальний рік буде оголошено Роком математики в Україні – це допоможе привернути увагу всього суспільства до розвитку математичної грамотності не лише у школярів, а у всіх наших громадян. Про це заявила міністр освіти і науки Ганна...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація