Університет Короля Данила запрошує на фестиваль фольклорних дійств "Битва вертепів"
04 січ, 2022 0 Коментарів 711 Переглядів

Університет Короля Данила запрошує на фестиваль фольклорних дійств "Битва вертепів"

Університет Короля Данила запрошує на фестиваль фольклорних дійств «Битва вертепів - 2022» між ТГ Прикарпаття! 
З 31 січня до 5 лютого 2022 року відбудеться його відбірковий тур між командами учнів 8-11 класів ТГ Прикарпаття (допускається до трьох команд від однієї ТГ).
Для того, аби стати учасником «Битви вертепів – 2022», потрібно до 25 січня 2022 року здійснити реєстрацію - https://cutt.ly/TUqJU9d
Фінал відбудеться 12 лютого 2022 року.
Цьогорічний призовий фонд фестивалю – 500 000 грн. Компетентне журі обиратиме переможців у двох номінаціях: «Вертеп» та «Маланка».
Троє учасників команди, яка займе I-ше місце у номінації «Вертеп» отримають грант на безкоштовне навчання в Університеті Короля Данила. А уся команда - грошову винагороду 15 000 грн.
Троє учасників команди, яка займе II-ше місце у номінації «Вертеп» отримають частковий грант (50%) на навчання в Університеті Короля Данила. А уся команда - грошову винагороду 10 000 грн.
Троє учасників команди, яка займе III-тє місце у у номінації «Вертеп» отримають частковий грант (25%) на навчання в Університеті Короля Данила. А уся команда - грошову винагороду 5 000 грн.
Троє учасників команди, яка займе I-ше місце у номінації «Меланка» отримають грант на безкоштовне навчання в Університеті Короля Данила. А уся команда - грошову винагороду 10 000 грн.
Організаторами фестивалю є ЗВО «Університет Короля Данила», Парк історії землі «UNDERHILL», Ресторан «Прованс» та Ресторан «Cruce de Gustos». Генеральними партнерами фестивалю є Будівельна компанія «Благо», Івано-Франківське регіональне відділення асоціації міст України.
Деталі за телефоном:
 Бабецька Іванна 0979217382

Поліція Прикарпаття повідомляє про тимчасове обмеження руху у Болехові
Інші новини гру. 2021

Поліція Прикарпаття повідомляє про тимчасове обмеження руху у Болехові

16 грудня з 8:00 у зв’язку з ремонтними роботами буде обмежено рух транспорту по вулиці Данила Галицького в м. Болехові. Обмеження діятимуть 1 добу. "Звертаємось до водіїв із розумінням поставитись до тимчасових незручностей, пов’язаних із...

Ювілейний 15-ий Національний конкурс "Благодійна Україна-2021"
Інші новини лис. 2021

Ювілейний 15-ий Національний конкурс "Благодійна Україна-2021"

Навколо нас є багато людей, які роблять добрі справи, допомагають ближнім. Вони роблять це від чистого серця і часто не отримують навзаєм навіть простого «Дякую». Конкурс «Благодійна Україна» – прекрасний шанс вшанувати благодійників. Ви робите...

Глава держави підписав закон щодо підвищення рівня державної підтримки осіб з інвалідністю з дитинства
Інші новини вер. 2020

Глава держави підписав закон щодо підвищення рівня державної підтримки осіб з інвалідністю з

Президент Володимир Зеленський підписав Закон «Про внесення змін до статті 3 Закону України «Про державну соціальну допомогу особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю» щодо підвищення особам з інвалідністю з дитинства надбавки на...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація