Віталій Федорів: У медичні заклади Прикарпаття продовжують поступати вантажі із засобами індивідуального захисту
14 травень, 2020 0 Коментарів 436 Переглядів

Віталій Федорів: У медичні заклади Прикарпаття продовжують поступати вантажі із засобами індивідуального захисту

Голова облдержадміністрації Віталій Федорів завітав до обласної клінічної інфекційної лікарні, куди було доставлено черговий вантаж із засобами індивідуального захисту із Києва.
«У черговій допомозі від Офісу Президента України поступило 77 тисяч покращених масок, а також захисні щитки, костюми й бахіли. Частину цього вантажу сьогодні ми передали і в цей заклад. Ми робимо усе можливе задля того, щоб зупинити розповсюдження цієї небезпечної хвороби та захистити наших лікарів», - зазначив очільник Прикарпаття.
Також Віталій Федорів зауважив, що чітке дотримання карантинних вимог збереже здоров’я прикарпатців. Підприємства, підприємці та ті, кому дозволено працювати у сьогоднішніх умовах поступового виходу із карантину, повинні максимально дотримувалися заходів захисту. Саме це допоможе у подальшому безпечно перейти до наступного кроку послаблення карантинних заходів.
«На Прикарпатті здійснюються заходи захисту від COVID-19 населених пунктів, закладів соціального напрямку та медичного персоналу. Обласна клінічна інфекційна лікарня – це основний фаховий заклад для лікування COVID-19, де лікуються найбільше пацієнтів із підтвердженим коронавірусом. Сюди спрямовані кошти із обласного бюджету для виплати заробітної плати медикам за березень, закупівлі антибіотиків, засобів індивідуального захисту»,- додав посадовець.
Віталій Федорів поспілкувався з колективом закладу, проінформувавши про заходи, які здійснюються обласною владою задля підвищення якості умов праці для медичних послуг та новації в системі охорони здоров’я.
Своєю чергою головний лікар обласної клінічної інфекційної лікарні Роман Остяк висловив вдячність керівництву держави та області за систематичну допомогу щодо матеріально-технічного забезпечення закладу.
«Важливим є збереження здоров’я медперсоналу. Наш заклад черговий раз отримує необхідні засоби індивідуального захисту для медичних працівників від Офісу Президента України, які саме й призначені зберегти здоров’я працівників лікарні», - зазначив медик.

Контроль за забезпеченістю медиків засобами індивідуального захисту – пріоритет у роботі влади

За минулу добу на Івано-Франківщині зафіксовано 7 нових випадків захворюваності на COVID-19, серед яких одна дитина. Найбільшу кількість хворих виявлено у м. Івано-Франківську, м. Калуші, Рожнятівському, Надвірнянському, Тлумацькому та Тисменицькому...

Прикарпаття отримало чергову партію медичної допомоги для боротьби з COVID-2019

Сьогодні на Івано-Франківщину надійшла третя партія медичного вантажу для боротьби із небезпечною коронавірусною інфекцією - засоби медичної допомоги та індивідуального захисту. Про це сьогодні повідомив т.в.о. голови облдержадміністрації Віталій...

Віталій Федорів провів брифінг щодо протидії поширенню коронавірусу на Прикарпатті

У всіх закладах галузі охорони здоров’я Прикарпаття наявні засоби індивідуального захисту на випадок поширення небезпечного інфекційного захворювання COVID-2019. Зокрема, налічується близько 500 костюмів біозахисту, 175 тисяч пар рукавиць...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація