«Види послуг служби зайнятості (в тому числі для новостворених ПОУ)».
26 вер, 2022 0 Коментарів 426 Переглядів

«Види послуг служби зайнятості (в тому числі для новостворених ПОУ)».

22 вересня 2022 року в Болехівській міській філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбувся семінар для роботодавців на тему «Види послуг служби зайнятості (в тому числі для новостворених ПОУ)».

Мета заходу - налагодження тісної співпраці з роботодавцями, ознайомлення з послугами служби зайнятості, привернення уваги роботодавців до підвищення соціальної відповідальності, а також інформування щодо детінізації та легалізації зайнятості.

Фахівець міської філії Олександра Фаїк розповіла про послуги, які надаються державною службою зайнятості роботодавцям та зазначила, що налагодження тісної співпраці з роботодавцями значно підвищує ефективність роботи служби зайнятості та допомагає вирішити основне завдання – працевлаштування незайнятих громадян. Також акцентувала увагу учасників семінару на ефективних формах та методах співпраці з роботодавцями, а саме на проведенні міні-ярмарок та ярмарок вакансій.

Під час заходу роботодавцям було наголошено на можливості створення нових робочих місць з відшкодуванням єдиного соціального внеску на загальнообовязкове державне соціальне страхування. Надано детальні роз’яснення щодо можливості проходження професійного навчання та стажування на робочому місці, а також про електронний сервіс служби зайнятості, зорієнтований на підвищення рівня взаємодії з роботодавцями – «Електронний кабінет роботодавця».

В ході заходу представники новостворених підприємств та фізичні особи підприємці мали можливість отримати вичерпні відповіді на усі свої запитання, а також підкреслили важливість співпраці з службою зайнятості.

Види послуг служби зайнятості роботодавцям

26 травня 2022 року в Болехівській міській філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбувся семінар з роботодавцями «Види послуг служби зайнятості роботодавцям». Фахівець міської філії Тетяна Бонковська охарактеризувала основні...

Види послуг служби зайнятості роботодавцям

28 квітня 2022 року в Болехівській міській філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбувся семінар з роботодавцями «Види послуг служби зайнятості роботодавцям». Директор міської філії Марія Сказикохарактеризувала основні показники...

Послуги служби зайнятості роботодавцям

17 лютого 2022 року в Болехівській міській філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбувся семінар з роботодавцями на тему «Види послуг служби зайнятості роботодавцям». Провідний фахівець міської філії Тетяна Бонковська...

0 Коментарів

Авторизація