«Успішна молодь — успішна громада»
21 лис, 2022 0 Коментарів 300 Переглядів

«Успішна молодь — успішна громада»

18 листопада 2022 року в Болехівській міській філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості в рамках реалізації проєкту «Успішна молодь — успішна громада» відбулася групова консультація, в т.ч. із  залученням соціальних партнерів.
Групову консультацію проведено за участю головного юриста сектору Болехівського бюро правової допомоги Калуського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  Мар’яни Лагойди, директора  Болехівського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталії Іваночко та фахівця з соціальної роботи Оксани Кривінської, начальника служби у справах дітей Тетяни Досяк, а також директора Болехівської міської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Марії Сказик.
Директор міської філії Марія Сказик ознайомила учасників зі станом ринку праці Болехівщини та наголосила на важливості питання працевлаштування безробітної молоді.
Фахівець міської філії Наталія Юрів повідомила учасникам заходу мету, завдання, термін реалізації та очікувані результати проєкту.
Соціальні партнери висловили свою зацікавленість даним проєктом та готовність до спільної праці на шляху до досягнення очікуваних результатів.

Ризики нелегальної трудової міграції

Днями в Болехівській міській філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості відбувся семінар «Ризики нелегальної трудової міграції». Семінар проведено за участю в.о. завідувача сектору Болехівського бюро правової допомоги Калуського місцевого...

18 серпня 2022 року працівники Болехівскої міської філії Івано-Франківського обласного центру

18 серпня 2022 року працівники Болехівскої міської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості провели виїзний захід в Гузіївському старостинському окрузі. В заході взяла участь головний юрист сектору Болехівського бюро правової допомоги...

Семінар «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці»

З метою підвищення поінформованості та усвідомлення всіх небезпек, які можуть виникнути в процесі виїзду за кордон, усвідомлення важливості наслідків трудової міграції, спростування стереотипів, які склалися у суспільстві стосовно працевлаштування...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація