Порушення правила пожежної безпеки при використанні пічного опалення і отруєння чадним газом! Причини і наслідки!
19 кві, 2021 0 Коментарів 318 Переглядів

Порушення правила пожежної безпеки при використанні пічного опалення і отруєння чадним газом! Причини і наслідки!

Тільки впродовж другого місяця весни, внаслідок отруєння чадним газом, двоє людей загинуло і одну людину госпіталізовано, причиною таких випадків послужило отруєння чадним газом, внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.
На вулиці друга декада квітня. Температурні показники ще такі, що потрібно обігрівати власні оселі. Порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення стає все частіше однією з причин отруєнням чадним газом чи навіть причиною винекнення пожеж. 
Пожеж чи отруєнь чадним газом від приборів опалення, якщо вони справні та експлуатуються з виконанням правил пожежної безпеки, не може бути. Якщо все таки щось сталось, то причина ховається завжди в порушені правил експлуатації чи невиконанні інструкцій.
Небезпека пічного опалення обумовлюється тим, що кожна піч це вогнедіюче джерело. Частіше за усе пожежі відбуваються з причини перегрівання печей, появи у цегляній кладці тріщин, а також в результаті застосування для розтоплювання печей горючих і легкозаймистих рідин, випаданні з топки або зольника вуглин.
Шановні громадяни! Дотримуйтесь правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення, що дозволить зберегти ваше життя та життя близьких вам людей! Нехай тепло у ваших оселях буде тільки безпечним!

Начальник Долинського РВ У ДСНС                  Анрій ПАНАС

Порушення правила пожежної безпеки при використанні пічного опалення і отруєння чадним газом!

Тільки впродовж другого місяця весни внаслідок отруєння чадним газом двоє людей загинуло і одну людину госпіталізовано. Причиною таких випадків стало отруєння чадним газом внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного...

Щодо росту пожеж та загибель на них людей

Щодо росту пожеж та загибель на них людей по причині необережного поводження з вогнем, а особливо при палінні в нетверезому стані, це явище пояснити дуже тяжко, адже факторів, які впливають на виникнення таких пожеж дуже багато. Насамперед це...

Пожежна безпека в осінньо-зимовий період

Основні причини від яких виникають пожежі – перенавантаження електромережі та порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Щоб такого не трапилося, необхідно суворо дотримуватися встановлених для всіх правил пожежної безпеки...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація