МОЗ запускає інформаційний портал про вакцинацію від COVID-19 в Україні
19 лют, 2021 0 Коментарів 385 Переглядів

МОЗ запускає інформаційний портал про вакцинацію від COVID-19 в Україні

Міністерство охорони здоров’я України спільно з партнерами запустили окремий інформаційний портал із питань вакцинації від COVID-19.
Адреса порталу – vaccination.covid19.gov.ua.
Портал є офіційним джерелом інформації, де можна дізнатися, як буде організовано процес вакцинації та його етапи, які вакцини будуть використовуватися та як Україна їх отримає.
Наразі портал містить базову інформацію. До кінця лютого сайт буде доповнений двома розділами: для широкого загалу та зі спеціалізованою інформацією для медичних працівників.
Вебсайт міститиме інформаційні панелі зі статистичними даними про перебіг вакцинальної кампанії в Україні. 
Усі дані на сайті будуть оновлюватись у режимі, наближеному до реального часу. Інформаційну підтримку порталу надають ЮНІСЕФ і ВООЗ.
Нагадаємо, в Україні вже працює інформаційний сайт covid19.gov.ua та контакт-центр МОЗ із питань COVID-19. Номер гарячої лінії: 0 800 60 20 19.

Українці зможуть записатися в чергу на вакцинацію від COVID-19 через Дію

Мінцифри разом з МОЗ та НСЗУ розробляє ефективний цифровий інструмент для організації вакцинації від COVID-19 в Україні. Про це повідомив Віце-прем’єр-міністр — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров під час панельної дискусії на...

Івано-Франківський обласний центр громадського здоров’я отримав пакет інформаційних матеріалів щодо

Міністерство охорони здоров’я України продовжує співпрацю з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні на підтримку національної програми імунізації в нашій країні та ефективної відповіді на спалахи. У рамках цієї співпраці ЮНІСЕФ розробив пакет...

Ризики захворіти на COVID-19 можна оцінити, пройшовши онлайн-тестування

Офіційний інформаційний портал Кабінету Міністрів України «Коронавірус в Україні» серед іншого пропонує ознайомитися із засобами профілактики від коронавірусної інфекції, а також алгоритмом дій у разі підозри на коронавірусну хворобу. Тут...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація