У  Болехові знову горять сміттєві контейнери…
18 сер, 2023 0 Коментарів 282 Перегляди

У Болехові знову горять сміттєві контейнери…

Три нові сучасні сміттєзбиральні майданчики нещодавно облаштували на вулицях міста. На це з міського бюджету витратили 150 тис.гривень. 
Але, на жаль, жителі нашого міста досі не навчилися правильно та бережно користуватися комунальним майном.

Лише вчора працівники підприємства, яке надає послуги зі збору сміття, замість металевих встановили нові пластикові контейнери з кришкою та на колесах. А вже сьогодні на вулиці Січових Стрільців (поблизу міського кладовища) невідомі підпалили сміття у контейнері для збору твердих побутових відходів. Внаслідок підпалу сплавився корпус, знищена кришка баку. На щастя, комунальники вчасно ліквідували займання відходів та попередили пошкодження інших контейнерів та самого майданчика.

Прикро, але це не перший випадок, коли жителі нашого міста разом зі сміттям спалюють сміттєві баки. А це комунальне майно, яке Болехівський комбінат комунальних підприємств придбав за кошти наших платників податків! Вартість одного такого бака складає близько 9 тис.гривень! 

Шановні жителі міста! Ми впевнені, що ви також засуджуєте такі вчинки. Тому просимо: якщо ви стали свідками подібних дій, повідомте про це правоохоронні органи за номером 102.
 
Дбайливо ставтеся до використання об’єктів громадської власності. Не паліть сміття, не викидайте у контейнери, де є займисті речовини, цигарки, а також великогабаритне сміття (будівельні відходи, гілля дерев тощо), тоді термін їх експлуатації однозначно збільшиться. 
Будьмо людьми та поважаймо один одного!

Комунальники прибирають місто

Щодня працівники Болехівського комбінату комунальних підприємств зранку до пізнього вечора прибирають наше місто, аби воно було чистим та затишним. Наводять лад у різних куточках міста – на площі І.Франка, вздовж центральної вулиці міста, на...

З 1 січня 2020 року діятимуть нові тарифи на житлово-комунальні послуги

Відповідне рішення № 96 ухвалили члени виконавчого комітету на останньому засіданні, яке відбулося 28 листопада 2019 року. Нові тарифи на послуги, які надає Болехівський комбінат комунальних підприємств, діятимуть з 1 січня 2020 року в таких...

У Болехові встановили новорічну ялинку

Вчора у центрі Болехова на площі Івана Франка працівники комбінату комунальних підприємств міста встановили ялинку, яка буде окрасою нашого міста впродовж новорічних та різдвяних свят. Ялинку привезли з Козаківського лісництва. Її для міста...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація