Працівники Болехівського комбінату комунальних підприємств кронують дерева на центральній площі міста
03 бер, 2020 0 Коментарів 1 202 Перегляди

Працівники Болехівського комбінату комунальних підприємств кронують дерева на центральній площі міста

Болехівчани та гості міста вже мали змогу помітити зміну вигляду площі Івана Франка: замість аварійно небезпечного нагромадження гілок милують око охайно короновані дерева.
Керівник комунального підприємства Геннадій Микитин розповів, що кронування дерев проводиться, щоб зберегти їх, продовжити їхній вік, здоров’я і естетичний вигляд. А ще – забрати сухі і травмовані гілки, які можуть впасти під час злив і вітру. Таке обрізання дерев стимулює утворення молодих пагонів, підвищує життєздатність послаблених і старих дерев. 
За словами керівника комунального підприємства, усі роботи проводять за кошти комбінату. Посильну допомогу в організації кронування зелених насаджень надає депутат міської ради Микола Кушина. 
Прискорила роботу комунальників і нова техніка – щепоріз для подрібнення відходів деревини. Його придбали за кошти, які підприємство отримало за рахунок провадження господарської діяльності. 
Щепоріз працівники комбінату розміщують поблизу трактора, гілля зручно подрібнюється на щепу на місці проведення робіт. Це значно спрощує подальше транспортування відходів деревини. Утворену щепу зберігатимуть на території комунального підприємства та в подальшому використовуватимуть для мульчування дерев і квітників.  

У Тисівському старостинському окрузі кронують дерева

Робота кипить у центральній частині Тисова – біля сільського будинку культури, ліцею та поблизу пам’ятника Соломії Крушельницькій. Кронують зелені насадження працівники Болехівського комбінату комунальних підприємств за допомогою...

У Гузієві омолоджують старі дерева

Роботи проводять працівники Болехівського комбінату комунальних підприємств. Обрізають крони дерев, щоб підвищити життєздатність зелених насаджень, адже таке обрізання стимулює утворення молодих пагонів. А ще – щоб забрати сухі, травмовані чи...

На центральній площі міста проводять обрізку дерев

Попри те, що до весни залишається ще цілий календарний місяць, уже зараз господарські турботи максимально зосереджені на питаннях міського благоустрою. Так, цього тижня працівники Болехівського комбінату комунальних підприємств проводять санітарну...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація