Увага! Громадські слухання!
07 лют, 2020 0 Коментарів 581 Перегляд

Увага! Громадські слухання!

У п’ятницю, 21 лютого 2020 року, о 10.00 годині в приміщенні міської ради (м. Болехів, пл. Івана Франка, 12) відбудуться громадські слухання з обговорення проєкту регуляторного акту – проєкту рішення Болехівської міської ради «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території міста Болехова».
Взяти участь в обговоренні проєкту регуляторного акта запрошуємо суб’єктів господарювання, керівників підприємств, установ та організацій, депутатів міської ради, жителів міста.
Проєкт регуляторного акту «Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами на території міста Болехова». та аналіз його регуляторного впливу оприлюднено 09 січня 2020 року в мережі Інтернет на офіційному веб-сайті Болехівської міської ради в розділі «Регуляторна політика».
Розробник проєкту регуляторного акта – відділ містобудування та архітектури і землеустрою виконавчого комітету Болехівської міської ради.
Проєкт спрямований на приведення власних нормативних актів до вимог Законів України «Про рекламу», «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності». Ці Правила регулюють відносини, що виникають у зв’язку з розміщенням зовнішньої реклами на території міста Болехова та визначають порядок надання дозволу на розміщення такої реклами.
Нагадуємо, що строк, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції до проєкту рішення міської ради, становить один місяць з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу.
Пропозиції та зауваження до проєкту рішення міської ради подаються в письмовому або електронному вигляді виконавчому комітету Болехівської міської ради за адресою: м. Болехів, пл. І.Франка, 12; тел./факс (03437) 3-42-52; е-mail: mvk@bolekhiv-rada.gov.ua.

Увага! Громадські слухання!

У п’ятницю, 20 грудня 2019 року, о 10.00 годині в приміщенні міської ради (м. Болехів, пл. Івана Франка, 12) відбудуться громадські слухання з обговорення проєкту регуляторного акту – проєкту рішення Болехівської міської ради «Про встановлення...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація