Завершився етап розгляду проєктів у рамках програми «Громадський бюджет Болехівської територіальної громади»
19 лис, 2021 0 Коментарів 477 Переглядів

Завершився етап розгляду проєктів у рамках програми «Громадський бюджет Болехівської територіальної громади»

17 листопада під головуванням першого заступника міського голови Василя Юрочка відбулося засідання Експертної групи з питань громадського бюджету при виконавчому комітеті Болехівської міської ради.

У ході засідання було детально розглянуто 8 проєктів, які були зареєстровані до участі у конкурсі. Члени комісії почергово надавали оцінку проєктам щодо їх відповідності Положенню про Громадський бюджет Болехівської територіальної громади. Відтак керівники виконавчих органів, головні розпорядники бюджетних коштів, до компетенції яких входить реалізація проєктів, проаналізували та надали свої висновки щодо кожного з них, заповнивши карти аналізу проєктів.

Після перерви у роботі комісія розглянула зауваження та висновки керівників профільних структурних підрозділів по кожному з проєктів щодо можливості їх реалізації до кінця 2021 року і в межах виділених коштів та ухвалила відповідні рішення.

За результатами етапу розгляду проєктів Експертна група визначила 3 проєкта, що будуть допущені до етапу загальноміського голосування. Це проєкти, які при реєстрації отримали номери 2, 4 та 6. З протоколом засідання експертної групи можна ознайомитися за посиланням: https://bolekhiv-rada.gov.ua/to_the_citizens/public-budget/minutes-of-meetings-of-the-expert-group-on-the-city-budget/.

П’ять проєктів отримали негативний висновок Експертної групи. Ці проєкти відхилено у зв’язку з їх невідповідністю вимогам Положення про Громадський бюджет  Болехівської територіальної громади і вони не можуть брати участь у голосуванні. 
З усіма проєктами можна ознайомитися за посиланнями:
Голосування стартує з 23 листопада 2021 року та триватиме до 5 грудня 2021 р. включно.

Громадський бюджет-2021: до участі у конкурсі подано 8 проєктів

14 листопада 2021 року завершився прийом заявок на конкурс Громадського бюджету Болехівської територіальної громади. До участі у конкурсі подано 8 проєктів. Серед пріоритетних напрямів проєктів - організація дозвілля (2), покращення екологічної...

Триває конкурс проєктів у рамках Громадського бюджету

1 жовтня 2021 року Болехівська міська рада оголосила про початок конкурсу проєктів в рамках Громадського бюджету. Щоб стати учасником конкурсу достатньо заповнити форму та зібрати 15 підписів (окрім автора проєкту) від мешканців громади. Бюджет...

Болехівська територіальна громада оголошує про початок конкурсу проєктів у рамках Громадського

З 1 жовтня 2021 року Болехівська територіальна громада оголошує про початок конкурсу проєктів в рамках Громадського бюджету. Щоб стати учасником конкурсу достатньо заповнити форму та зібрати 15 підписів (окрім автора проєкту) від мешканців громади....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Музика єднає

Музика єднає

27 жов, 2023 0

Авторизація