Досягнення, яке не може залишитися непоміченим!
05 лип, 2023 0 Коментарів 838 Переглядів

Досягнення, яке не може залишитися непоміченим!

Спочатку було приємне здивування… Саме так можна описати емоції, котрі виникли у той момент, коли до нас звернулися хлопці із проханням підтримки їхніх виступів у відкритому чемпіонаті Івано-Франківська з баскетболу серед чоловічих аматорських команд сезону 2022-2023 років. 

Виявилося, що вони впродовж декількох тижнів з власної ініціативи беруть участь у вищезазначеному турнірі, закупили ігрову форму, інвентар та щонеділі доїжджають до Івано-Франківська на календарні ігри чемпіонату.

Вивчивши отриману інформацію, жодних сумнівів щодо перспективності та довготривалості цієї ідеї не виникло. Саме тому було ухвалено єдине правильне рішення - підтримати наших спортсменів у їхньому прагненні грати у баскетбол!

На даний момент турнір завершено та можна підвести певні підсумки. Найперше слід відзначити, що головне не перемога, а участь. А в нашому випадку ще й те, що болехівські баскетболісти організували хорошу та боєздатну команду, котра, здобувши незабутній досвід гри на високому рівні, розпалила в собі нові амбіції та бажання розвитку і прогресу!

Склад баскетбольної команди «Болехів»: 
  • болехівчани: Рак Віталій, Рак Павло, Олійник Олег, Дзенглюк Олег, Дзенглюк Олександр, Пелішенко Давид, Франків Олег, Бобик Богдан, Домшин Андрій, Співак Юрій, Луговий Любомир, Мелень Любомир.
  • легіонери: Фреїв Валерій та Кузнєцов Ілля (Херсонщина), Путько Назар, Гриневич Ігор та Бік Євген (Долина).
До вашої уваги підсумкова турнірна таблиця:


І ще декілька відеонарізок, щоб проникнутися духом баскетболу та поглянути на проведений чемпіонат очима баскетбольного клубу «Болехів»:





Також до вашої уваги корисні посилання за темою:

https://www.instagram.com/bc_bolekhiv/ - офіційна сторінка БК «Болехів
https://www.instagram.com/if.amateur.basket/ - аматорський баскетбол Прикарпаття  в Instagram
https://www.facebook.com/if.amateur.basket - аматорський баскетбол Прикарпаття у Facebook
https://www.youtube.com/@if.amateur.basket/videos - відеозаписи ігор чемпіонату

Благодійна вистава на підтримку Збройних Сил України

Сьогодні на запрошення міського голови Івана Яцинина у Народному домі м.Болехова відбулася благодійна вистава народного аматорського театру "Карпатська Німфа" Будинку культури смт. Вигода під керівництвом режисера та постановника Богдана Мельника «Є...

З нагоди відзначення Дня Героїв у Болехові відбулися військово-спортивні змагання «Воїн»

24 травня 2023 року на території Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та туризму відбулися військово-спортивні, національно-патріотичні змагання «Воїн» з нагоди відзначення Дня Героїв. У змаганнях взяли участь 7 команд із усіх...

Бери участь у голосуванні за села Болехівської громади у проєкті «Найгарніше українське село»

Найгарніше українське село – проєкт команди Made in Ukraine, який має на меті відкриття українських селищ задля розвитку зеленого туризму, збереження їх самобутності та історії! Це проєкт про естетику, натхнення, нові подорожі та спогади! Сутність...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація