На Болехівщині реалізовано проєкт Програми розвитку ООН в Україні «Місцеве соціально-економічне відновлення»
08 гру, 2021 0 Коментарів 1 744 Перегляди

На Болехівщині реалізовано проєкт Програми розвитку ООН в Україні «Місцеве соціально-економічне відновлення»

Болехівська територіальна громада разом із ПРООН у рамках проєкту «Місцеве соціально-економічне відновлення» реалізувала ініціативу «Облаштування туристично – відпочинкової зони в підніжжі Скель Довбуша біля водоспаду»

У рамках ініціативи за кошти ПРООН придбано сцену, за кошти бюджету  Болехівської міської територіальної громади - комплект звукопідсилення та прожектори, організацією – партнером ДП «Болехівське лісове господарство»  встановлено дві дерев’яні альтанки.

Продовженням даної ініціативи є проєкт «Скелі Довбуша - подорож у легенду», який  визначено одним із переможців 12 обласного конкурсу проєктів та програм розвитку місцевого самоврядування. Він буде реалізовуватися у 2022 році. Даним проєктом передбачається облаштування території в підніжжі Скель Довбуша, створення портфоліо фотоматеріалів та програмне забезпечення проєкту «VIRTUALUKRAINE.TRAVEL» Болехівської громади, а також започаткування проведення щорічного фольклорно-етнографічного фестивалю «Опришківська слава». 

На Болехівщині встановлено інформаційні стенди

В рамках проєктів «Жива Історія Нескорених» та «Чисте довкілля», які реалізовувалися громадською організацією «Сонячна Січ» за фінансової підтримки Івано-Франківської ОДА, Болехівська територіальна громада отримала два історико-туристичні та один...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація