Привітання міського голови Івана Яцинина з Всеукраїнським днем безоплатної правової допомоги
11 гру, 2020 0 Коментарів 363 Перегляди

Привітання міського голови Івана Яцинина з Всеукраїнським днем безоплатної правової допомоги

Шановні працівники Болехівського бюро правової допомоги!
Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Всеукраїнського дня безоплатної правової допомоги!
Гідність та права людини – головний пріоритет системи безоплатної правової допомоги, який, у поєднанні з принципами відкритості, прозорості, взаємної довіри та командної роботи – запорука успішності розвитку правової держави.
У сучасних реаліях робота системи безоплатної правової допомоги є надзвичайно важливою, адже дійсно спрямована на захист прав простої людини. 
Щиро бажаю, щоб ваш високий професіоналізм та відданість справі і надалі сприяли утвердженню принципу верховенства права, посиленню захисту прав і свобод громадян.
Нехай зігрівають ваші серця людське визнання і вдячність, любов і доброта, а ваша компетентність, послідовність та рішучість стануть гідним орієнтиром у вашій щоденній роботі.
Нових вам професійних звершень. Будьте завжди мудрими, витривалими, неупередженими, непохитними у своїй вірі та переконаннях!
Зі святом!
Міський голова Іван Яцинин

Привітання міського голови Івана Яцинина з Днем працівників прокуратури

Шановні працівники прокуратури! Прийміть щирі вітання з нагоди святкування Дня працівників прокуратури! Ви стоїте на сторожі інтересів держави і громадян, вам належить провідна роль у зміцненні законності та правопорядку, захисті прав і свобод...

Привітання міського голови Богдана Мельника з нагоди Дня Національної поліції України!

Шановні працівники Національної поліції, ветерани правоохоронних органів! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята! Важкі професійні будні вимагають від кожного з вас високого професіоналізму та зразкової дисципліни. На вас покладено...

Шановні працівники відділу Державної виконавчої служби!

Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників державної виконавчої служби! Державна виконавча служба відіграє важливу роль у суспільному житті країни у питаннях забезпечення виконання рішень судів. Ваша самовіддана праця...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація