На черговому засіданні виконкому схвалено проект програми соціально-економічного розвитку громади на 2024 рік
25 січ, 2024 0 Коментарів 150 Переглядів

На черговому засіданні виконкому схвалено проект програми соціально-економічного розвитку громади на 2024 рік

Сьогодні, 25 січня,  під головуванням міського голови Івана Яцинина відбулося чергове засідання виконавчого комітету.
У ході засідання учасники обговорили підсумки виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Болехівської територіальної громади за 2023 рік та схвалили проект Програми на 2024 рік.
Заслухали та взяли до відома інформацію про роботу поліцейського офіцера громади сектору взаємодії з громадами Калуського РВП ГУНП в Івано-Франківській області, закріпленого за Болехівською  територіальною громадою.
Визначили перелік об’єктів та видів суспільно-корисних робіт для осіб, які притягнуті до адміністративної  відповідальності, у виді суспільно-корисних робіт у 2024 році.
Присутні учасники виконкому ухвалили проєкт рішення щодо видачі дубліката свідоцтва про право власності на житло та надали дозвіл на видалення зелених насаджень.
Схвальними рішеннями призначили помічників дієздатним фізичним особам, які за станом здоров’я не можуть самостійно здійснювати свої права та виконувати свої обов’язки.
Одноголосно підтримали надання статусу дитям, які постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Усі рішення, ухвалені на засіданні виконавчого комітету, відповідно до законодавства будуть оприлюднені на сайті міської ради у рубриці "Нормативні документи".

На засіданні виконавчого комітету підбили підсумки виконання бюджету та соціально-економічного і

Сьогодні, 24 лютого 2022 року, під головуванням першого заступника міського голови Василя Юрочка, відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На засідання прибуло 12 членів виконкому, серед запрошених були керівники та спеціалісти управлінь...

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 31 серпня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. До порядку денного було внесено 13 питань. У засіданні взяли участь 14 членів виконавчого комітету, начальники та спеціалісти управлінь та відділів...

Постійна комісія Болехівської міської ради з питань соціально-економічного розвитку обговорила стан

Нагадаємо, 24 вересня 2019 року відбудеться чергове пленарне засідання Болехівської міської ради. Відповідно до Регламенту ради, постійні комісії міської ради, відповідно до компетенції, попередньо розглядають та обговорюють проекти рішень....

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація