Міський голова Богдан Мельник провів прийом громадян з особистих питань
20 січ, 2020 0 Коментарів 584 Перегляди

Міський голова Богдан Мельник провів прийом громадян з особистих питань

Сьогодні, 20 січня 2020 року, відповідно до розпорядження міського голови про прийом громадян з особистих питань, відбувся черговий прийом громадян. З особистими питаннями до очільника міста звернулися троє мешканців Болехова.
Для розгляду та вирішення проблемних питань участь у прийомі взяли керуючий справами міськвиконкому Іван Ганчар, начальник управління праці та соціального захисту населення міськвиконкому Мирослава Печененко, начальник відділу правового забезпечення та питань майна комунальної власності міськвиконкому Ярослав Голубка, головний спеціаліст з питань землеустрою відділу містобудування та архітектури і землеустрою міськвиконкому Володимир Гулевич. 
Містяни порушили ряд актуальних питань, зокрема щодо надання і нарахування субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, врегулювання земельних відносин. Цікавилися мешканці міста й продовженням ремонту дорожнього покриття на автодорозі Гериня-Болехів, облаштуванням з’їздів з вулиць та нанесенням дорожньої розмітки.
Під час особистого прийому громадяни отримали кваліфіковані роз’яснення та відповіді на всі порушені питання, а працівникам відповідних структурних підрозділів виконавчого комітету Болехівської міської ради було надано відповідні доручення щодо оперативного опрацювання та остаточного вирішення звернень громадян.
Нагадаємо, прийом громадян з особистих питань міський голова проводить кожного першого, третього та п’ятого понеділка щомісяця за попереднім записом у секретаря міського голови за адресою: м.Болехів, пл. І.Франка, 12, або за телефоном: 3-42-52.

Міський голова Богдан Мельник провів прийом громадян з особистих питань

Відповідно до розпорядження міського голови кожний 1,3,5 понеділок місяця за попереднім записом проводиться прийом громадян. Сьогодні, 2 грудня 2019 року, Богдан Мельник провів черговий прийом громадян. З метою оперативного надання кваліфікованої...

Міський голова Богдан Мельник провів прийом громадян з особистих питань

Відповідно до розпорядження міського голови кожний 1,3,5 понеділок місяця за попереднім записом проводиться прийом громадян. 16 вересня 2019 року Богдан Мельник провів черговий прийом громадян. З метою оперативного надання кваліфікованої допомоги та...

Відбувся черговий прийом громадян у міського голови

2 вересня міський голова Богдан Мельник, відповідно до попереднього запису, провів черговий прийом громадян з особистих питань. Для розгляду та вирішення проблемних питань участь у прийомі взяли керуючий справами міськвиконкому Іван Ганчар,...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація