Із засідання виконкому
27 чер, 2024 0 Коментарів 49 Переглядів

Із засідання виконкому

Сьогодні, 27 червня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради.  Провів його перший заступник міського голови Василь Юрочко На порядок денний було винесено 30 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності територіальної громади. На початку традиційно хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.
На засіданні виконкому заслухали інформацію про виконання Плану роботи виконавчого комітету Болехівської міської ради Івано-Франківської області за ІІ квартал 2024 року та затвердили План роботи на ІІІ квартал 2024 року. 
У ході засідання заслухали інформацію про роботу старшого дільничного офіцера поліції відділення поліції № 1 (м.Долина) Калуського РВП ГУНП в Івано-Франківській області за період з 1 січня до 27 червня 2024 року.
Відтак підвели підсумки проведення весняної толоки на території громади за весняний період 2024 року та надали дозволи на зрізку дерев відповідно до звернень громадян та старост старостинських округів Болехівської територіальної громади. 
Схвальним рішенням утворили постійно діючу комісію з питань поводження з безхазяйними відходами на території Болехівської міської ради.
Крім того затвердили Положення про міську комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та її посадовий склад. 
Окремим блоком опрацювали та погодили питання, що стосуються роботи служби у справах дітей, Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та інші.

Із засідання виконкому

Сьогодні, 30 травня, під головуванням міського голови Івана Яцинина відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. На порядок денний було винесено 38 питань, що стосувалися різних сфер життєдіяльності територіальної...

Позачергова 39-та сесія Болехівської міської ради не відбулася

Сьогодні, 9 січня 2024 року, відповідно до розпорядження міського голови Івана Яцинина, було відкрито засідання позачергової 39-ї сесії Болехівської міської ради. На засідання прибули 14 депутатів міської ради, керівники та працівники відділів,...

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 28 вересня 2020 року, під головуванням міського голови відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На засідання прибуло 10 членів виконкому, серед запрошених були керівники управлінь, відділів міськвиконкому. На порядок денний було...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Авторизація