Із засідання виконкому
30 травень, 2024 0 Коментарів 70 Переглядів

Із засідання виконкому

Сьогодні, 30 травня, під головуванням міського голови Івана Яцинина відбулося чергове засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. На порядок денний було винесено 38 питань, що стосувалися різних сфер життєдіяльності територіальної громади. 
На початку традиційно хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації.
На засіданні виконкому ухвалили рішення про організацію відпочинку і оздоровлення дітей у 2024 році. Рішенням затверджено склад координаційної ради, мережу оздоровчих таборів, відповідні заходи і порядок оздоровлення та відпочинку дітей нашої громади, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. 
Вирішили проводити облік дітей дошкільного, шкільного віку, вихованців та учнів, які проживають на території Болехівської міської ради  шляхом використання програмно-апаратного комплексу «Автоматизований інформаційний комплекс освітнього менеджменту». За координацію ведення обліку дітей відповідальне управління освіти виконавчого комітету Болехівської міської ради. Крім цього, рішенням закріплено територію обслуговування за закладами загальної середньої освіти Болехівської міської ради. У свою чергу, сприятиме в межах своїх компетенції наданню таких даних служба у справах дітей виконавчого комітету Болехівської міської ради.  
Відтак надали дозволи на встановлення меморіальних дощок загиблим військовослужбовцям Болехівської територіальної громади на фасаді будівель корпусу Болехівського ліцею №2 «Науковий» та Козаківського ліцею імені Катерини Мандрик-Куйбіди.
У ході засідання внесли зміни до рішення виконкому «Про створення архітектурно-містобудівної ради».  Розглянули питання, що стосуються роботи служби у справах дітей, Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та інші питання.
За результатами засідання ухвалено 42 рішення виконавчого комітету.

Позачергова 39-та сесія Болехівської міської ради не відбулася

Сьогодні, 9 січня 2024 року, відповідно до розпорядження міського голови Івана Яцинина, було відкрито засідання позачергової 39-ї сесії Болехівської міської ради. На засідання прибули 14 депутатів міської ради, керівники та працівники відділів,...

Відбулося засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 22 квітня 2021 року, міський голова Іван Яцинин провів засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради. Участь у його роботі взяли 16членів виконкому, а також керівники управлінь та відділів міськвиконкому. До порядку денного...

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

30 липня 2020 року у Болехівській міській раді відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На засідання прибуло 9 членів виконкому, серед запрошених були керівники управлінь, відділів міськвиконкому. На засіданні члени виконкому розглянули 8...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація