Відбулося чергове засідання виконавчого комітету
31 лип, 2020 0 Коментарів 766 Переглядів

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

30 липня 2020 року у Болехівській міській раді відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На засідання прибуло 9 членів виконкому, серед запрошених були керівники управлінь, відділів міськвиконкому. 
На засіданні члени виконкому розглянули 8 питань порядку денного. Серед основних питань, які були винесені на обговорення відповідно до плану роботи міськвиконкому, - про організацію та ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів на території Болехівської міської ради та про розгляд звернень громадян в управліннях та відділах міськвиконкому у першому півріччі 2020 року. 
Начальник управління освіти міськвиконкому Ігор Сайко ознайомив присутніх з проєктом рішення «Про організацію та ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів на території Болехівської міської ради», яким затверджується порядок організації ведення обліку дітей дошкільного та шкільного віку, здобувачів освіти закладів освіти та закріплюються території обслуговування за закладами загальної середньої освіти. Обговоривши дане питання, члени виконавчого комітету одноголосно проголосували за вищевказаний проєкт рішення.
Відтак, відповідно до порядку денного, присутні обговорили проєкт рішення «Про розгляд звернень громадян в управліннях та відділах міськвиконкому у 1 півріччі 2020 року». Як зазначив керуючий справами міськвиконкому Іван Ганчар, впродовж 1 півріччя 2020 року до виконавчого комітету Болехівської міської ради надійшло 360 звернень, серед яких 291 письмове та 69 на особистому прийомі. Це на 50 звернень менше порівняно з 1 півріччям 2019 року. Найбільше громадян турбували питання соціального захисту населення, аграрної політики і земельних відносин та комунального господарства.
Окрім цього члени виконавчого комітету доповнили перелік та тарифи на платні медичні послуги в комунальному некомерційному підприємстві «Болехівська центральна міська лікарня» Болехівської міської ради Івано-Франківської області.
На завершення на засіданні виконкому ухвалили рішення про виключення квартири з числа службових, видалення зелених насаджень та надали згоду на укладення договору купівлі-продажу квартири від імені неповнолітнього. 

На засіданні виконавчого комітету затвердили перелік та тарифи на платні медичні послуги в КНП

Сьогодні, 25 червня 2020 року, відбулося засідання виконавчого комітету Болехівської міської ради, яке провів міський голова Богдан Мельник. На засідання прибуло 10 членів виконкому, серед запрошених були керівники управлінь, відділів...

Традиційні робочі питання розглянули під час першого засідання виконавчого комітету у 2020 році

6 лютого 2020 року у Болехівській міській раді відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На засідання прибуло 11 членів виконкому, серед запрошених були керівники управлінь, відділів міськвиконкому. На засіданні члени виконкому розглянули 6...

Відбулося засідання виконавчого комітету

27 грудня 2019 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Богдан Мельник. На засідання прибуло 11 членів виконкому, серед запрошених були керівники управлінь, відділів міськвиконкому. На засіданні розглянули 3...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація