Традиційні робочі питання розглянули під час першого засідання виконавчого комітету у 2020 році
07 лют, 2020 0 Коментарів 745 Переглядів

Традиційні робочі питання розглянули під час першого засідання виконавчого комітету у 2020 році

6 лютого 2020 року у Болехівській міській раді відбулося чергове засідання виконавчого комітету. На засідання прибуло 11 членів виконкому, серед запрошених були керівники управлінь, відділів міськвиконкому. 
На засіданні члени виконкому розглянули 6 питань порядку денного. Серед основних питань, які були винесені на обговорення відповідно до плану роботи міськвиконкому, - про здійснення державної регуляторної політики виконавчим комітетом Болехівської міської ради у 2019 році, про організацію громадських робіт на 2020 рік, про внесення змін до п.2 рішення виконкому від 30.06.2017 року №49 «Про затвердження нової редакції Положення про комісію з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Болехівської міської ради». 
Заслухавши інформацію щодо здійснення державної регуляторної політики виконавчим комітетом Болехівської міської ради у 2019 році, члени виконавчого комітету одноголосно проголосували за відповідний проєкт рішення.
Отримав підтримку і проєкт рішення «Про організацію громадських робіт на 2020 рік», яким затвердили види громадських робіт та перелік роботодавців, за участю яких планується їх організація у 2020 році.
До переліку видів робіт віднесли благоустрій та впорядкування територій населених пунктів; екологічний захист навколишнього середовища; заліснення земель; впорядкування місць поховання, братських могил, пам’ятників, меморіалів захисників Вітчизни; впорядкування придорожніх смуг, кладовищ, несанкціонованих сміттєзвалищ; роботу із соціальновразливими верствами населення та інші роботи соціального напрямку; догляд за особами похилого віку, осіб з інвалідністю; супровід, догляд, обслуговування осіб з інвалідністю по зору; догляд за громадянами у закладах соціальної сфери; інформування населення про порядок отримання житлових субсидій та робота з документацією; робота із надання допомоги сім’ям, члени яких загинули, постраждали чи є учасниками АТО та зазнали негативного впливу внаслідок збройного конфлікту; роботи із розчищення снігових заметів, підсипка доріг; ремонтні та будівельні роботи на об’єктах соціальної сфери та інші роботи, які не пов’язані з ризиком для життя.
Відтак члени виконавчого комітету затвердили новий склад комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Болехівської міської ради у зв’язку з кадровими змінами в управліннях та відділах міськвиконкому.
Окрім цього на засіданні виконкому ухвалили рішення про приватизацію квартири, подання клопотання до Івано-Франківської облдержадміністрації про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» та щодо видалення зелених насаджень. 

Відбулося засідання виконавчого комітету

27 грудня 2019 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Богдан Мельник. На засідання прибуло 11 членів виконкому, серед запрошених були керівники управлінь, відділів міськвиконкому. На засіданні розглянули 3...

Бюджетна комісія міської ради обговорила фінансові питання

Сьогодні, 25 жовтня 2019 року, у Болехівській міській раді відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, регуляторної політики, місцевих податків і зборів. Участь у роботі комісії взяли голова комісії Марія...

Постійна депутатська комісія міської ради з питань бюджету провела чергове засідання

Сьогодні, від 20 вересня 2019 року року, відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, регуляторної політики, місцевих податків і зборів. Участь у роботі комісії взяли депутати міської ради Стельмах М.Я., Павлик...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація