Постійна депутатська комісія міської ради з питань бюджету провела чергове засідання
20 вер, 2019 0 Коментарів 547 Переглядів

Постійна депутатська комісія міської ради з питань бюджету провела чергове засідання

Сьогодні, від 20 вересня 2019 року року, відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, регуляторної політики, місцевих податків і зборів. Участь у роботі комісії взяли депутати міської ради Стельмах М.Я., Павлик А.Я., Юрочко В.І. Серед запрошених були: секретар міської ради Герецький І.Г., заступник міського голови Лугова Т.М., начальник фінансового управління міськвиконкому Дуб Н.М., начальник відділу правового забезпечення та питань майна комунальної власності міськвиконкому Голубка Я.М., директор КНП «Центр первинної медичної допомоги» Соболь О.М.
На порядку денному засідання були питання, що стосувалися внесення змін до міського бюджету на 2019 рік та затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медичної допомоги» Болехівської міської ради Івано-Франківської області на 2020 рік.
Із проектом рішення міської ради «Про внесення змін до міського бюджету на 2019 рік» присутніх ознайомила начальник фінансового управління міськвиконкому Дуб Н.М. Вона зазначила, що зміни стосуються врахування у міському бюджеті субвенції з обласного бюджету та змін в бюджетні призначення самостійних структурних підрозділів міськвиконкому.
Питання, що стосувалося фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медичної допомоги» доповіла директор центру Соболь О.М.
За результатами засідання комісія рекомендувала затвердити дані проекти рішення на засіданні міської ради, яке відбудеться 24 вересня 2019 року.

Триває підготовка до чергового пленарного засідання Болехівської міської ради

Сьогодні, 20 листопада 2019 року, у Болехівській міській раді чергове засідання провела постійна комісія з питань планування, бюджету, регуляторної політики, місцевих податків і зборів за участю голови постійної комісії Марії Стельмах, секретаря...

Бюджетна комісія міської ради обговорила фінансові питання

Сьогодні, 25 жовтня 2019 року, у Болехівській міській раді відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, регуляторної політики, місцевих податків і зборів. Участь у роботі комісії взяли голова комісії Марія...

Постійна комісія міської ради провела чергове засідання

Сьогодні, 24 жовтня 2019 року, у Болехівській міській раді відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань праці, соціального захисту, освіти, охорони здоров’я, культури, національного та духовного відродження, молодіжної політики,...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація