Триває підготовка до чергового пленарного засідання Болехівської міської ради
20 лис, 2019 0 Коментарів 561 Перегляд

Триває підготовка до чергового пленарного засідання Болехівської міської ради

Сьогодні, 20 листопада 2019 року, у Болехівській міській раді чергове засідання провела постійна комісія з питань планування, бюджету, регуляторної політики, місцевих податків і зборів за участю голови постійної комісії Марії Стельмах, секретаря постійної комісії Василя Юрочка, депутата міської ради Артура Павлика та секретаря міської ради Ігоря Герецького. Участь у роботі комісії взяли також заступник міського голови Тетяна Лугова, начальник фінансового управління міськвиконкому Наталія Дуб, головний спеціаліст відділу правового забезпечення та питань комунальної власності міськвиконкому Віталій Романишин, директор КНП «Центр первинної медичної допомоги» Болехівської міської ради Івано-Франківської області Ольга Соболь, головний спеціаліст з питань економіки, зовнішньоекономічної діяльності та туризму відділу житлово-комунального господарства, будівництва, транспорту, екології та благоустрою міськвиконкому Мар’яна Вакілова, керівник центру надання адміністративних послуг Вікторія Гринь, головний спеціаліст з питань кадрової роботи на нагород Марія Марецька.
Начальник фінансового управління міськвиконкому Наталія Дуб ознайомила присутніх з проєктом рішення «Про звернення міської ради», який у зв’язку з прийняттям Верховною Радою України Закону України «Про державний бюджет України» на 2020 рік комісія вирішила повернути на доопрацювання. Члени комісії вирішили подати на затвердження, попередньо обговоривши, проєкт рішення міської ради «Про затвердження звіту міського бюджету за 9 місяців 2019 року».
Далі Наталія Михайлівна ознайомила всіх з проєктом рішення міської ради «Про внесення змін до міського бюджету на 2019 рік», який передбачає зменшення у міському бюджеті субвенції з обласного бюджету на поховання померлих (загиблих) учасників бойових дій та інвалідів війни; внесення змін в програми по управлінню праці та соціального захисту населення; до бюджетних призначень управлінню освіти по загальному фонду; до бюджетних призначень головних розпорядників коштів міського бюджету та спрямування вільного залишку коштів освітньої субвенції, який склався на 01.01.2019 року управлінню освіти.
Про Програму фінансового забезпечення виконання депутатських повноважень, пов’язаних з діяльністю міської ради на 2020 рік доповів присутнім секретар міської ради Ігор Герецький, а директор КНП «Центр первинної медичної допомоги» Болехівської міської ради Івано-Франківської області Ольга Соболь ознайомила присутніх на засіданні комісії зі змінами, які визначені у проекті рішення міської ради «Про внесення змін до фінансового плану КНП «Центр первинної медичної допомоги» Болехівської міської ради Івано-Франківської області на 2019 рік».
З Програмою підтримки розвитку органів місцевого самоврядування на 2020 рік ознайомила заступник міського голови Тетяна Лугова.
Заслухали цього дня під час засідання комісії і проєкти рішень про План діяльності Болехівської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2020 рік, готовність виділення коштів з міського бюджету у 2020 році для проведення ремонту приміщень Центру надання адміністративних послуг із облаштуванням безбар’єрного доступу до фронт-офісу людей з інвалідністю й санітарної кімнати для них та присвоєння рангу.
Обговоривши вищезазначені проєкти рішень, члени комісії вирішили подати їх для затвердження на черговому пленарному засіданні міської ради, яке, відповідно до розпорядження міського голови, відбудеться 26 листопада 2019 року о 10.00 годині у Болехівській міській раді (кабінет міського голови).

Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства,

Вчора, 18 листопада 2019 року, у Болехівській міській раді відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та власності територіальних громад, екології та благоустрою. Участь у...

Бюджетна комісія міської ради обговорила фінансові питання

Сьогодні, 25 жовтня 2019 року, у Болехівській міській раді відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, регуляторної політики, місцевих податків і зборів. Участь у роботі комісії взяли голова комісії Марія...

Постійна депутатська комісія міської ради з питань бюджету провела чергове засідання

Сьогодні, від 20 вересня 2019 року року, відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, регуляторної політики, місцевих податків і зборів. Участь у роботі комісії взяли депутати міської ради Стельмах М.Я., Павлик...

0 Коментарів

Ми у соцмережах

Пошук на сайті

Випадкові новини

Авторизація